Crocs & Levi's komen met spijkerharde samenwerking

sep 19 2023, 19:25 Entertainment
crocs hero
Crocs zijn weer helemaal hip en dat zien we steeds meer terugkomen in het straatbeeld. Wilde je vroeger nog niet dood gevonden worden met de eigenaarde slippers, staan vandaag de dag allerlei merken te springen om samen te werken met het inmiddels hippe Amerikaanse bedrijf. Nu is het de beurt aan jeansgigant Levi’s.
Wie van spijkerbroeken en Crocs houdt, kan zijn of haar borst nat maken met deze collab. De twee merken brengen in samenwerking een drietal modellen uit, alle drie met een eigen stijl.

Tie-Dye Croc

Wil je graag de hippie in jezelf laten zien, dan is dit tie-dye model wel iets voor jou. De Classic Clog is volledig in een lichtblauw verfbad gedoopt, en het resultaat mag er wezen. Het interessante van dit model is dat er gebruik gemaakt is van Shibori techniek. Dit is een techniek die bepaalde delen tijdens het verven te blokkeren zodat er een verschillende patronen ontstaan.
crocs 2 1536x929 1 e1695115017853

Navy & Bone Crocs

Deze All-Terrain Clogs zijn volledig in een jeans jasje gestoken, ook weer volgens een oud Japanse techniek. Dit maal de borduurtechniek Sashika. Het resultaat is een licht- en donkerblauwe croc die er erg slick uitziet hoor. Net zoals de spijkerbroeken hebben deze crocs ook het kenmerkende rode labeltje aan de zijkant.
crocs 1 1536x929 1

Shrek

Bij Crocs zijn ze de laatste tijd lekker bezig met samenwerkingen. Eerder deze maand kwamen ze ook al met deze geinige Shrek crocs. Als jij jezelf al in deze Shrocs ziet rondlopen, dan moeten we je teleurstellen. Alleen kindermaten zijn beschikbaar op de website. Balen.
Toch maar eentje uit deze Levi's collab scoren dan? De collectie komt al sneller dan je denkt. Sterker nog, vanaf vandaag zijn deze slippers te bestellen op de website van Levi’s. Wil je ‘m toch liever bij Crocs zelf bestellen? Dat kan vanaf de 21e.
Delen met
Ook interessant