Dit zijn de 5 mooiste momenten van Liverpool-aanwinst Cody Gakpo

dec 27 2022, 11:00 Entertainment
depositphotos 630380842 s
Het is weer dinsdag. Het normale leventje gaat door en kerst is voorbij. Misschien is het jullie ontgaan, maar de voorpagina’s van alle kranten stonden er vanmorgen mee vol: Cody Gakpo gaat van PSV naar Liverpool. Hij heeft zijn droomtransfer gemaakt en wij zochten de mooiste momenten van de Eindhovenaar op.
Cody Gakpo speelde zich afgelopen jaar al in de kijker, maar was tijdens het WK in Qatar on fire. In de groepsfase scoorde hij het ene na het andere doelpunt en maakte hij iedere verdediger onzeker. Zijn prijskaartje werd hoger en hoger, dus daarom moest PSV hem wel laten gaan.

Mooiste momenten Cody Gakpo

Hij geeft iedere verdediger het nakijken, heeft een geweldig rechterbeen en een waanzinnig goed schot. Hij is pas 23 dus hij heeft nog vele jaren te gaan. Toch heeft de beste man al aardig wat waanzinnige acties en fantastische momenten gehad. Wij zijn benieuwd wat de tijd bij zo'n topclub als Liverpool hem gaat brengen. Dit zijn de mooiste momenten van Cody Gakpo.

Debuut

Zijn debuut kan natuurlijk niet ontbreken. Onder leiding van Philip Cocu maakte Cody Gakpo op 25 februari 2018 zijn debuut tegen Feyenoord in de Kuip. PSV won die wedstrijd met 3-1 en de rest is geschiedenis.

Prijzen PSV

De nummer 11 van PSV is echt kind van de club. Gakpo doorliep de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren en speelde uiteindelijk 159 duels voor de rood-witten. In die 159 wedstrijden wist hij 55 keer het net te vinden, de schaal, KNVB-beker en twee keer de Johan Cruijff-schaal te winnen.

WK 2022

Het succes van Cody Gakpo bleef niet onopgemerkt. Louis van Gaal kon niet meer om de aanvaller heen en voegde de Eindhovenaar aan de WK-selectie toe. Dat werd een succes. Gakpo beloonde zijn plek met drie doelpunten op het WK. Vooral zijn doelpunt tegen Ecuador is er eentje om nooit meer te vergeten.

Droomtransfer

De baltovernaar verlengde vorig jaar zijn contract nog tot 2026, maar dat mocht niet baten. Zijn talent was dit jaar van ongekende klasse en hij speelde zichzelf in de schijnwerpers. De Europese top stond voor hem in de rij en aasde op zijn handtekening. Uiteindelijk had Liverpool de beste papieren en kocht de meest gewilde speler van Nederland.

Noa van der Bij

Achter iedere goeie voetballer staat een sterke vrouw. Dat geldt ook voor de nieuwe speler van Liverpool. Niet alleen binnen het veld scoort Cody Gakpo, maar ook buiten het veld. Noa van der Bij is misschien wel het mooiste moment uit zijn leven. Ze staat ook in de FHM500 , dus vergeet zeker niet te stemmen op haar.
Delen met
Ook interessant