Joshua Vides en Cincoro Tequila's exclusieve collab met limited-edition fles

nov 29 2023, 19:01 Entertainment
404597659 233617036274198 7282997373125981124 n 2
We hebben weer exciting nieuws in de wereld van kunst en drank. Nadat we eerder al de speciale fles van Clase Azul bespraken, is er weer een dikke collab. Joshua Vides, een geniale beeldend kunstenaar, werkt samen met Cincoro Tequila voor een collab die ronduit spectaculair is.
Vides, het brein achter deze verbijsterende monochromatische ontwerpen, leent zijn artistieke flair om een ​​verzamelobject voor Cincoro Añejo Tequila te creëren. Het is alsof hij de tequilafles in een canvas verandert, en we kunnen ons nu al voorstellen dat het een showstopper is.

Miami baby

De grote onthulling vindt plaats op een intieme soirée, en de locatie is niemand minder dan het Edition Hotel tijdens de Miami Art Week. Over het perfecte podium gesproken voor een extravaganza tussen kunst en tequila!

Hoge verwachtingen

We kunnen ons de sfeer al inbeelden: artistieke sfeer vermengd met de rijke en verfijnde tonen van Cincoro Tequila, allemaal tegen de achtergrond van de Miami Art Week. Het is als een droom die uitkomt voor zowel kunst- als sterke drankliefhebbers. De verwachting is hoog.
We wedden dat dit verzamelobject het gesprek van de dag zal zijn. Vides kennende wordt het een visueel feest, en we kunnen niet wachten om te zien hoe zijn kenmerkende stijl de Cincoro Añejo Tequila-fles verandert in een waar kunstwerk.

Experience

Vides transformeert niet alleen de Cincoro Añejo Tequila-fles in een kunstwerk, maar hij tilt de hele unbox-ervaring naar een geheel nieuw niveau. Elke fles wordt geleverd in een op maat gemaakte houten doos, wat een vleugje luxe toevoegt en een uitpakervaring creëert die zowel decoratief als ronduit aantrekkelijk is.

Doos design

De inspiratie voor het doosontwerp komt van de beschermende kratten waarin kostbare kunstwerken worden bewaard. Dus in wezen krijg je niet alleen een tequilafles; je krijgt een Cincoro Añejo x Josh Vides-fles in beperkte oplage die wordt geleverd in een doos die is ontworpen om dezelfde zorg en aandacht op te roepen die wordt besteed aan onschatbare kunst.

Limited to only 150 bottles, designed by Joshua Vides, Cincoro Tequila presents its first Artist Collaboration to create an extraordinary packaging that not only secures this bottle but also serves as a striking display piece.

Image
Image
7
Reply
Voor wie op zoek is naar het ultieme unieke kerstcadeau, vanaf 6 december kun je dit unieke verzamelobject voor 649,99 dollar pre-orderen op het luxe e-commerceplatform ReserveBar. We kunnen ons nu al voorstellen dat dit het meest begeerde vakantiecadeau is voor elke liefhebber van kunst en sterke drank.
Delen met
Ook interessant