Check met de Kamelen-Calculator hoeveel kamelen je voor je meisje krijgt

jan 23 2017, 18:00 Entertainment
kameel
In de Arabische landen wordt er met alles onderhandeld. Op de marktjes probeert iedereen een gunstige prijs te bedingen voor allerlei spulletjes, diensten of etenswaren. Helemaal ruk natuurlijk want negen van de tien keer is het troep wat je koopt. Maar als je samen met je vriendin of vrouw op vakantie gaat naar deze streken, willen ze iets van jou kopen: je partner.
Ze rennen op je af met de vraag: voor hoeveel kamelen wil je je meisje ruilen? Nu zul je jouw enthousiasme niet meteen laten blijken als dit gevraagd wordt, je moet het natuurlijk eerst eens worden over de prijs voordat je afstand doet van je partner. Met deze Kamelen-Calculator weet je precies hoeveel kamelen je vriendinnetje waard is en sta je sterker bij onderhandelingen.
Als we de huidige kamelenkoers mogen geloven, is een goede kameel al gauw rond de €10.000 tot €15.000 waard, bijzondere exemplaren doen het natuurlijk nog beter. We geven je alvast een tip: jonge, blonde meisjes doen het als vanzelfsprekend goed in het Midden-Oosten!
picture vk handig hoeveel is jouw chick in kamelen waard
camel 1201810 960 720
Delen met
Ook interessant