Casio lanceert toffe vintage-collectie

dec 12 2018, 14:00 Entertainment
Opgegroeid in de jaren' 80? De tijd van fantastische hits die door SkyRadio in de ether werden geslingerd, mythische tv-series, maar ook van het wereldberoemde stalen Casio-horloge met zijn digitale display. Je herkent het vast nog wel, je was namelijk helemaal het mannetje met dit klokje. Tegenwoordig zijn ze al een tijdje weer helemaal in. Nu komt Casio met een nieuwe vintage-collectie en die is heel tof.
Casio kennen we onder andere van rekenmachines, horloges, computers, synthesizers en kassa's. Dat het Japanse bedrijf nu weer een retro-collectie met horloges op de markt heeft gebracht vinden wij wel nice. De klokjes zijn in vele kleurtjes verkrijgbaar als goud, zilver en zwart. Genoeg kleurkeuze dus om de horloges op de juiste manier te rocken. Met het sierlijke edelstalen bandje en opties als een stopwatch, alarm en automatische kalender is het een toffe toevoeging aan jouw collectie. Ook een handig feitje is dat in de regen lopen geen enkel probleem is, aangezien hij spatwaterdicht is.

Prijs

Bovendien zijn ze zoals altijd prettig geprijsd, want de prijzen lopen uiteen van € 44,90 tot € 69,90. Lijkt ons prima te doen. Hieronder een overzicht van de collectie. Pick your favourite.
Delen met
Ook interessant