Krijgt Call Of Duty Modern Warfare 2 eindelijk zijn remaster?

mrt 01 2019, 18:00 Entertainment
screen shot 2019 03 01 at 114549
Modern Warfare 2 (MW2) wordt door vele liefhebbers nog steeds gezien als de ultieme duty">Call of Duty game en er lijkt nu eindelijk een remaster aan te komen. PEGI, bekend van de leeftijdsratings op de hoesjes, heeft gisteren namelijk een beoordeling voor MW2 op zijn website toegevoegd. Het is nu dus slechts wachten op de officiële aankondiging. Let wel: de leeftijdsrating heeft het alleen over de singleplayer campaign.
Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat Modern Warfare 2 uitkwam en in die tijd beleefde Call of Duty zijn hoogtijdagen. Met meer dan 10 miljoen verkochte spellen was de game immens populair. De prequel Modern Warfare kreeg eerder ook al een remaster en nu is het dus tijd voor zijn grote broertje. Er waren al langer geruchten hierover, maar we weten nu dus zo goed als zeker dat de game dit jaar nog gaat uitkomen.

Geen multiplayer?

Wie tegenwoordig nog de multiplayer van Modern Warfare 2 wil spelen komt van een koude kermis thuis. De lobbies zitten vol met cheaters en hackers en is daardoor niet meer goed speelbaar. Daarom is het extra zuur dat het er voorlopig op lijkt dat alleen de singeplayer een remaster krijgt. Laten we hopen dat Activision ons dit niet aandoet want we kunnen er niet op wachten om weer ouderwets mensen op te blazen met de ‘noob tube’. Oh trouwens, tip voor de Playstation-bezitters met PSN+: Modern Warfare Remastered (de versie die al een paar jaar uit is dus) is deze maand (maart) gratis te downloaden!
Delen met
Ook interessant