Met de track Bongos knallen Cardi B en Megan Thee Stallion door je scherm heen

sep 08 2023, 12:26 Entertainment
schermafbeelding 2023 09 08 om 112359
Cardi B en Megan Thee Stallion bewijzen weer eens dat ze niet te stoppen zijn. Na hun hit ‘WAP’ in 2020 zijn ze nu samen terug met de track Bongos. Het nummer, dat barst van de Latin-invloeden, is tegelijkertijd met de muziekvideo uitgebracht. In de clip doen Cardi B en Megan een haast alledaags dansje zowel op het strand als bij het zwembad. Om de outfits kan je wederom niet heen, de twee supersterren dansen in extravagante outfits met bling-bling accessoires.
Het is deze dames niet op hun buik geschreven om een single geruisloos uit te brengen, want de kleuren knallen door je scherm heen. Houd je van felle kleuren, dan zit je met deze video wel goed. Cardi draagt onder meer een knallende grote verenhoed en een oranje bikinitop, terwijl Megan een veelkleurig groen badpak draagt en ook een goudgeel badpak met een gouden rok. Aan het einde van de video shinen de rappers in kersenkleurige badpakken.

Bongos

Beide dames deelden het nieuws via een post van de kleurrijke cover van de single. Op de cover houden de rappers allebei lolly's vast terwijl ze bijpassende bodysuits, hakken en armbanden dragen in verschillende kleuren en om het nog even af te maken, hun haren volledig door de roze kleurspoeling hebben gehaald.

Nieuwe samenwerking

Met ‘Bongos’ als hit die vanaf nu door de speakers gaat knallen, is de eerste samenwerking van de twee Grammy-winnaars weer een feit na hun hit ‘WAP’ uit 2020. Met hun vorige samenwerking schreven de rappers direct geschiedenis door als eerste vrouwelijke rap-samenwerking te debuteren op nummer 1 in de Billboard Hot 100. Uiteindelijk stonden ze vier weken bovenaan de hitlijsten.
Overigens is dit niet alleen de eerste plaat na Megan’s album Traumazine in 2022, maar ook nadat rapper Tory Lanez begin augustus 2023 werd veroordeeld voor tien jaar gevangenisstraf na het beschieten en het verwonden van haar. Megan wordt er verder niet warm of koud van, zij gaat rustig door met hits maken, dit keer dus wederom met Cardi B.
Genoeg introductie over deze banger, hoogste tijd om de track in onderstaande video te checken.
Delen met
Ook interessant