18-jarige zet boeterecord: binnen 1 uur al 3 boetes binnengesleept

mei 19 2020, 11:00 Entertainment
politie
Iedereen kan het zich nog wel herinneren: de eerste keer autorijden. Het is natuurlijk hartstikke spannend om voor het eerst alleen de weg op te gaan. Meestal houdt je je ook gewoon netjes aan de regels. Dat gold niet voor deze jongen, hij zette een boeterecord.
Tegenwoordig mag je op je 17emet een volwassenen achter het stuur kruipen. Deze jongeman werd nu eindelijk 18 en mocht dus nu in zijn uppie achter het stuur kruipen. Dat deed hij dan ook. Om 12 uur ’s nachts startte hij de motor. Een uur later had hij al drie boetes aan zijn broek hangen. Puik werk, kerel!

Achtervolging

De politie van Woerden moest hem rond 1 uur ’s nachts een stopteken geven omdat de bestuurder zonder verlichting reed. Da’s al niet heel slim, maar om weg te scheuren van de politie is al helemaal dom. De mannen in blauw wonnen uiteindelijk de ‘race’, de jongeman zette zijn auto aan de kant. Het ging er zelfs zo heftig aan toe, dat er pepperspray aan te pas moest komen. Uiteindelijk is de jongen meegenomen naar het politiebureau, waar de zaak verder uit werd gezocht.

Boeterecord

Hij zal wel spijt hebben van zijn acties. De boetekoning riep nog dat hij minderjarig was. Toen hij zijn roze pasje uit zijn zak haalde, bleek toch echt dat hij nét 18 was geworden. De bestuurder reed weg van de politie omdat hij dacht dat hij illegaal bezig was geweest. Had hij dat niet gedaan, dan kreeg hij alleen een bekeuring voor het rijden zonder licht. Nu heeft ‘ie maar liefst drie boetes gekregen. Tja, leuke bestemming voor je verjaardagsgeld, pik.
Delen met
Ook interessant