Beyoncé bewijst tijdens de Grammy's maar weer eens dat zij de enige echte Queen is

mrt 15 2021, 11:03 Entertainment
123586417 1074681842978638 3420592619972900648 n
Afgelopen nacht was het weer tijd voor een van de belangrijkste awardshows in de muziekindustrie; de Grammy's. Door corona zag de show er heel anders uit dan normaal, maar weerhield de sterren er niet van om te schitteren. Vooral Beyoncé gooide gisteravond hoge ogen en drukte ons allemaal met onze neus op het feit dat zij de enige echte Queen is.

Queen B

De iconische zangeres bewijst wederom dat ze haar titel als Queen B nog lang niet ontgroeid is. Ze ging de avond in met maar liefst negen nominaties en wist tijdens de prijsuitreiking nogmaals een topprestatie neer te zetten. Taylor Swift volgde haar op de voet met 6 nominaties en won daarnaast als eerste vrouw ooit voor de derde keer de prijs 'Album van het jaar'. Toch kan haar succes niet tippen aan dat van Queen B, die tijdens de 63e editie van de muziekprijs geschiedenis wist te schrijven.
Ze verliet de awardshow aan het einde van de avond namelijk met vier Grammy's op zak: voor Beste R&B optreden, Beste Videoclip en nog twee andere voor een samenwerking. In totaal heeft Queen B daarmee welgeteld 28 Grammy's in haar prijzenkast staan! Daarmee is de zangeres de meest bekroonde vrouwelijke Grammy-winnaar ooit geworden. Om dit mega succes met jullie te vieren, zetten wij een aantal van de mooiste plaatjes van deze powervrouw op een rijtje.

Beyoncé

Delen met
Ook interessant