Bejeti brengt voor 30K bizarre portemonnee gemaakt van meteoren op de markt

feb 01 2022, 21:00 Entertainment
planetesimal back clip 1100x
Stel je even voor dat je voor dat je je biertjes af gaat rekenen na een zondagmiddag terras met je vrienden. Je loopt naar binnen en haalt je (letterlijk) buitenaardse portemonnee tevoorschijn. Dat kan vanaf nu! Het Amerikaanse Bejeti heeft namelijk een portemonnee gemaakt van het ijzer uit meteoren, de Planetesimal.
Helaas gaat de portemonnee je wel wat meer kosten dan het gemiddelde middagje terras. De prijs die Bejeti vraagt ligt namelijk op $29.500, een ruime €26.000. Daar voor krijg je echter wel een sicke portemonnee terug waarvan het ons niet zou verbazen als Elon Musk er ook een heeft. De bizarre prijs komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De meteoren gebruikt voor de portemonnees zijn volgens Bejeti namelijk ruim 4.5 miljard jaar oud!
planetesimal macro 1100x
Foto: Bejeti

Exclusief

Om er een te bemachtigen moet je er wel snel bij zijn. Bejeti maakt namelijk maar acht van deze brute portemonnees. Het bedrijf zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat geen enkele portemonnee het zelfde is! De Planetesimal is het nieuwe paradepaardje van Bejeti. Mocht $29.500 euro je nu toch iets te gortig zijn heeft het bedrijf gelukkig ook nog andere portemonnees.
Foto's: Bejeti
Delen met
Ook interessant