5 Nederlandse barbershops waar jij je baard een keer moet laten verwennen

mei 08 2018, 19:00 Entertainment
Jij merkt het, wij merken het, iedereen weet het gewoon: barbershops zijn hot. Wie vindt het nu niet lekker om languit in een oude leren comfortabele stoel te liggen en je baard eens lekker te laten verwennen? Jij, ik, wij, iedereen.
Er komen steeds meer merken op, die deze magische trend een zetje in de rug geven. Neem nou bijvoorbeeld TABAC . Ze brengen al sinds 1959 mannelijke verzorgingsproducten op de markt. Bij hen is vooral belangrijk dat de reukjes niet allemaal ruiken naar zeep of bloemetjes. Een heerlijke frisse geur en dat is wat we willen, right?
De barbershops schieten als paddenstoelen uit de grond. Het zijn er nu zoveel geworden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Helemaal geen slechte zaak, maar soms wel lastig als je even een barbershop wilt vinden die bij jou past. Wij zijn de vervelendste niet en hebben er een vijftal onder elkaar gezet. Helemaal met uitleg en alles. Bedank ons later.

1. New York Barbershop : Rotterdam

De mannen bij de New York Barbershop zijn helemaal getraind om je de heerlijkste ervaring te beleven. Niet alleen wordt je helemaal netjes naar wens geschoren, maar de barbiers zijn ook nog eens getraind om je mustache of baard net wat extra aandacht te geven. Een familiebedrijf en in the running sinds 1884. Je weet wat ze over oude familiebedrijven zeggen: kwaliteit.
wp5c08b149 05 06

2. Cut Throat : Amsterdam

Je baard laten trimmen in een barbershop is al een hele ervaring. Iets wat je nooit meer vergeet. Naast de hele sfeer die je helemaal in je opneemt, kun je hier nog eens">ook nog eens genieten van een drankje en een hapje eten. Natuurlijk alles geheel in die barberstijl. Kun je na een lekkere shavebeurt genieten van een echte mannelijke hamburger. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het uiterlijk. Wauw. Dit moet de kerk zijn voor elke barbier.
kapperszaak c862a246f655a5ca1dd9ee54fd4e32b6

3. The Barberstation : Nijmegen

Volgens The Barberstation kon de kapperswereld wel een beetje Rock 'n Roll gebruiken. Met lekkere tijdloze rootsmuziek verandert deze barbershop in een scène uit de gemiddelde westernfilm. Moet je nagaan dat de eerste winkel opende in 2013 en dat er daarna nog drie nieuwe locaties zijn bijgekomen. Doen ze toch iets goed.
Barbershop

4. Meesterbarbier : Tilburg

Verkozen tot de beste barbier van Nederland en België. Waarom? Volgens al hun gasten is de barbershop zo speciaal omdat ze onder andere een drankje aanbieden, leuke gesprekken houden, goed advies, heerlijke setting. Kortom dus een echte meesterbarbier. De naam zegt het al.
de meesterbarbier 2 man man 1

5. Gentlemen's Barbershop : Amsterdam

Hier hoef je je in ieder geval niet te vervelen als je in de stoel ligt. Een muziekinstrumentje hier en een opgezette dier daar. Kijk je ogen uit, want bij een behandeling van drie uur heb je nóg niet alles gezien. Je bent bijna in een scène van Westworld terecht gekomen. Om het helemaal af te maken, poetsen ze ook nog eens je schoenen. Dat is pas service. TABAC crèmepje op en gaan.
c t7fbmwaaamcmp
Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent barbershops, baarden en shaving? Volg TABAC Fragrances op Facebook en Instagram . Moeite waard papi's!
Delen met
Ook interessant