Bang & Olufsen onthult kneiterdikke tv met grootste OLED-scherm ooit

jun 27 2023, 16:00 Entertainment
jpeg
Het is het toverwoord van de tech-industrie: kleiner. Alles, van chips tot laptops, wordt steeds kleiner. We weten ongeëvenaarde prestaties tegenwoordig te verpakken in compacte, handzame apparaten en dat is natuurlijk geweldig. Iets wat niet handzaam hoeft te zijn, is je tv. Die worden dan ook steeds groter. Kun je écht alles zien. Bang & Olufsen geeft het goede voorbeeld.
De Denen onthullen hun nieuwste Beovision Harmony met een scherm van maar liefst 97 inch.

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Het allergaafste aan deze televisie heeft dan alleen weer net niet met het beeldscherm te maken. B&O is ook een icoon onder de audiofielen omdat altijd ze ongeëvenaarde audiokwaliteit leveren. Ook op de speakers van deze teevee hebben ze hun uiterste best gedaan. Het speakersysteem kan van vorm veranderen!
Misschien heb je er zelf namelijk ook wel eens last van. Als je dikke flatscreen uitstaat, heb je zo’n gigantische zwarte vlakte in je woonkamer. Niet per se mooi. Als je de Beovision uitzet, draaien de speakers voor het scherm. Die speakers zijn gemaakt van hout en zien er dus een stuk aangenamer uit. Zodra de televisie aangaat, schuiven ze er mooi onder zodat jij kunt genieten van je reuzescherm.
Al deze technische hoogstandjes hebben natuurlijk ook een prijs. En die is effe schrikken. B&O vraagt €55.000 voor hun apparaat. Maar dan heb je ook wel de ziekste tv ooit.

Tv-meubel

En het wordt nog mooier, heb je net deze joekel van een tv gekocht, moet je weer gaan shoppen in de categorie tv meubels . Deze is zo groot, dat 'ie ongetwijfeld niet op je huidige past. Ach ja, die kosten kunnen er dan ook nog wel bij. Als je toch bezig bent om 55.000 euro uit te geven aan een televisie, dan wil je natuurlijk ook dat 'ie op optimale wijze wordt gepresenteerd in je woonkamer. Daar kom je vast wel uit. Alvast veel plezier toegewenst met je bingewatchavondjes.
Delen met
Ook interessant