Bad Boys: Ride or Die is een spektakelstuk met heerlijke humor

mei 22 , 17:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 05 22 111736
Als er nou één film is die met je maten kunt bezoeken dit jaar, dan is het wel Bad Boys: Ride or Die . Deze heerlijke actiekomediefilm is binnenkort te zien in de bioscoop, dus reserveer maar vast een plekje, want deze wil je niet missen!
Het is de vierde film in de Bad Boys-franchise. De voorloper van deze film, Bad Boys for Life , was ook al een groot succes. Er zijn dus hoge verwachtingen bij deze film, maar met de regie in handen van de Belgen Adil El Arbi en Bilail Fallah moet dat wel goedkomen. Zij regisseerden namelijk ook al de vorige film.

Bad Boys: Ride or Die

We volgen in de vierde Bad Boys-film weer Michael ‘’Mike’’ Lowrey en Marcus Burnett, allebei opnieuw gespeeld door Will Smith en Martin Lawrence. In deze film onderzoeken de rechercheurs de corruptie binnen de politie van Miami. Hun baas bij de politie, Conrad Howard, overlijdt en werd verdacht van betrokkenheid bij drugskartels. De mannen gaan op onderzoeken uit, maar worden daarna zelf verdacht en slaan op de vlucht. Ze moeten noodgedwongen illegaal te werk gaan om de zaak tot een goed einde te brengen. Dat brengt de nodige actie, maar ook komedie met zich mee.
Naast Will Smith en Martin Lawrence zijn er ook rollen weggelegd voor Alexander Ludwig, De knappe Vanessa Hudgens en artiest DJ Khaled.

Onzekerheid

We zijn natuurlijk hartstikke enthousiast over deze film, maar het was niet altijd zeker dat deze ook zou komen. Misschien ken je nog wel het incident dat Will Smith uithaalde op het podium naar Chris Rock tijdens de Oscaruitreiking. De geruchten gingen dat de nieuwe Bad Boys-film gecanceld zou zijn. Gelukkig onthulde Sony een maand later dat de film nog steeds zou komen, gelukkig maar!
Bad Boys: Ride or Die is vanaf 5 juni te zien in de bioscoop.
Delen met
Ook interessant