Awakenings Upclose: het gloednieuwe festival dat je niet wil missen

jan 26 , 11:11 Entertainment
elskenissen awakeningssummer23 230708 233840
Awakenings, de koning van de technofeesten, gaat voor iets nieuws met hun gloednieuwe festival: Awakenings Upclose. Op 18 en 19 mei 2024 wordt Houtrak (oftewel het Spaarnwoude-park) omgetoverd tot de ultieme dansvloer en dit keer is het allemaal persoonlijker en intiemer dan ooit tevoren.
Na jarenlang de technowereld te hebben gedomineerd met gigantische festivals, gooien ze het nu over een andere boeg. Awakenings Upclose gaat niet alleen over beats, maar ook over het smeden van een intieme band tussen de dansvloer en de artiesten. Ze ruilen de grootschaligheid in voor iets persoonlijkers. Terug naar hun roots in Houtrak, waar de allereerste Awakenings festivals ooit plaatsvonden.

Wat te verwachten?

Dus, wat kun je verwachten? Een diepe duik buiten het bekende technospectrum met artiesten als Donato Dozzy, FJAAK, Overmono (dj) en Marlon Hoffstadt. Verwacht een mix van technozwaargewichten die alle kanten op experimenteren, underground favorieten, 16 avant-garde b2b's en meer dan 25 debutanten. Awakenings Upclose is als het sluitstuk van de technocirkel van Awakenings, altijd in beweging en evoluerend.

Oprecht eerbetoon

Het festival wil de focus terugbrengen naar het ultieme cultuurtje op de dansvloer en een oprecht eerbetoon geven aan hun roots. Dus weg met de traditionele barrières tussen artiest en fan. Hier gaat het om het samenbrengen van liefhebbers op de dansvloer, zo dicht mogelijk bij de actie.

Verbreden van de technohorizon

En maak je klaar, want dit gaat niet alleen om headliners. Awakenings Upclose draait om het verkennen van nieuw en oud, het verbreden van de technohorizon. Ze willen de technobeleveing intensiveren met een sonische reis zonder grenzen. Denk aan magische sets van Colin Benders x Speedy J b2b en andere ongeziene b2b's zoals ROD x Stranger, Gigi FM x Kanding Ray, Perc x Wallis (live) en Amoral & Beste Hira. Joris Voorn neemt je zelfs mee op een 'trip to galaxy' met hypnotiserende, energieke techno. En als je van hardere techno houdt, zijn er sets van 999999999, Rebekah, AnD, I Hate Models en Azyr. Meer dan 25 artiesten maken hun debuut op Awakenings, waaronder Marlon Hoffstadt, Funk Assault, Polar Inertia (live), Azyr en Marie Montexier.
Verwacht de kenmerkende, grootschalige Awakenings-productie, maar dan in een intiemere setting. Duik in je omgeving en geniet van innovatieve stagedesgings en lichtkunstinstallaties die de connectie tussen artiest en fan versterken.

Evolutie

Maak je geen zorgen, Awakenings Upclose behoudt de essentie van Awakenings, maar met een nieuwe, persoonlijke touch. Dus, aan alle Awakenings-veteranen, dit wordt dezelfde passie voor muziek, maar dan net iets intiemer. Awakenings nodigt je uit om deel uit te maken van deze evolutie.
Kaartjes zijn nu te koop via de site van Awakenings . Houtrak (Spaarnwoude-park) op 18 en 19 mei 2024, de Holy Ground van Awakenings. Zorg dat je erbij bent!
Delen met
Ook interessant