Audio Obscura kondigt waanzinnige party aan in iconische Van Nelle Fabriek

dec 14 2023, 12:58 Entertainment
aof24 campagne phase1 fbevent
Als je UNESCO Werelderfgoed-locatie en Audio Obscura in één zin hoort, dan kan jij als feestbeest natuurlijk alleen maar je oren spitsen. Dat klinkt als een mega dikke party. In dat geval hebben we geweldig nieuws voor je: aankomende zomer kan je de voetjes van de vloer laten gaan bij Audio Obscura in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!
Een topinitiatief, we kunnen niet anders stellen. Het festival staat garant voor een betoverende muzikale reis en dat allemaal op een iconische locatie die alle verwachtingen overtreft.

Waanzinnige locatie

Misschien moet je even graven in je geheugen en denk je: 'Ah ja, wat was de Van Nelle Fabriek ook alweer?' Denk je al snel aan sigaretten, dan zit je warm. De Van Nelle Fabriek in Rotterdam is een icoon van industriële architectuur uit de 20e eeuw en terecht opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tot ver in de jaren ’90 werd er in de fabriek met volle overgave nog tabak gemaakt.
In 2000 is het complex opnieuw ingericht een omgetoverd tot een waanzinnige locatie. Met zijn stalen en glazen constructies en het slimme gebruik van daglicht is het dé ideale plek om te dansen, iets waar Audio Obscura optimaal gebruik van wil maken.

Stukje geschiedenis

Feesten op zo'n locatie betekent niet alleen genieten van moderne cultuur, maar ook van een stukje Nederlandse geschiedenis in import en industrie. Wat is er nu beter dan op deze plek een dansje te wagen? Op 24 augustus is het zover. Markeer deze dag dus goed in je agenda, want het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.
Audio Obscura, een van de grote jongens in de elektronische muziekscene, heeft in de afgelopen 10 jaar indrukwekkende locaties overgenomen, waaronder de Euromast, het Rijksmuseum, de Gashouder en The Loft. Nu is het dus de beurt aan de Van Nelle Fabriek. De line-up blijft nog even geheim, maar met zo'n setting wil je dit feestje niet missen.

Trots

"De afgelopen 10 jaar hebben we zowel nationaal als internationaal intensief gezocht naar een festivalterrein dat aansluit bij onze visie. De Van Nelle Fabriek staat bekend als een voorbeeld van Nederlandse architectuur, waar het culturele erfgoed van Rotterdam wordt gevierd in een combinatie van industrieel design en creativiteit van de stad. Wij zijn super trots op het feit dat wij ons eerste Audio Obscura Festival in Rotterdam kunnen organiseren, in de Van Nelle Fabriek.”

Audio Obscura

Blijf up-to-date met alle ins en outs van het Audio Obscura Festival door regelmatig een kijkje te nemen op de officiële Audio Obscura-website en op hun social media-kanalen. Meer details over het festival worden daar binnenkort onthuld!
Delen met
Ook interessant