Voor minder dan tien euro nooit meer je spullen kwijtraken met Action AirTag kloon

nov 18 2023, 16:55 Entertainment
depositphotos 544297654 l
Als je net zoals ons bent, raak je vaker wél dan niet je spullen kwijt. Of het nu je huissleutels, autosleutel of zelfs hele tassen zijn, we betrappen onszelf er vaak op dat we even vergeten waar we die ook alweer hebben neergelegd. Dan is een AirTag vaak een goede oplossing, ware het niet dat die krengen al gauw 40 euro per stuk kosten, maar daar heeft Action iets op bedacht.
De prijsstunter heeft namelijk een kopie van deze trackers gemaakt, en in plaats van die hoge verkoopprijs die de amigos van Apple hanteren, komt Action, zoals wel vaker, met een veel gunstiger prijskaartje. Kan jij voor een fractie van de prijs van een echte AirTag, ook jouw gejatte fiets weer terugvinden bijvoorbeeld.

Action AirTag

Maak kennis met de Fresh ’n Rebel smart finder. Oké, het klinkt misschien niet zo sexy als AirTag, maar voor het prijsverschil knijpen we wel een oogje dicht hoor. Voor deze smart finder mag je voor één exemplaar 6,95 euro afrekenen bij de kassa, dat is nog eens een lekker prijsverschil. Waar de originele variant van Apple maar in één kleur beschikbaar is, die kenmerkende witte kleur, kan je deze Fresh ’n Rebel krijgen in onder andere zwart, wit, paars en groen.
schermc2adafbeelding 2023 11 14 om 103825
Foto: Action

Find my iPhone

We moeten wel eerlijk zijn, het design is dan misschien niet zo slick als die van Apple, maar hij ziet er alsnog prima uit hoor. Het beste van alles is nog, hij is gewoon te gebruiken met je Find my iPhone app. Hij werkt dus net zo lekker met je telefoon als een echte AirTag. Wanneer jij je sleutelbos niet meer kan vinden, kan je een geluidje laten afspelen waardoor jij ‘m binnen een mum van tijd weer gevonden krijgt. Ook kan je tot op de meter nauwkeurig zien waar jouw verloren voorwerp ligt, en als jij buiten een bepaald bereik bent van je smart finder, krijg je een melding op je telefoon. Allemaal hele handige functies voor de vergeetkousen onder ons. Online is ‘ie niet beschikbaar, dus je moet wel langs een fysieke winkel (bestaan die nog?) van de Action.
schermc2adafbeelding 2023 11 14 om 103805
Foto: Action
Delen met
Ook interessant