Deze acteur zal de legendarische rol van James Bond gaan vervullen

mrt 19 , 15:58 Entertainment
depositphotos 606976924 xl
Het heeft jarenlang geduurd, maar nu weten we het dan eindelijk. De nieuwe acteur die de rol van James Bond gaat vertolken is eindelijk bekend. De Brit Aaron Taylor-Johnson zal het nieuwe gezicht worden van de James Bond-franchise.
Aaron Taylor-Johnson wordt de zevende acteur die gaat spelen als James Bond. Daniel Craig, Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Roger Moore, George Lazenby en Sean Connery gingen hem al voor.

The name is Bond, James Bond

In 2021 was de laatste Baond-film te zien in de bioscoop. Tijdens de bekendmaking van de film werd ook duidelijk dat Daniel Craig, die van 2006 tot 2021 James Bond speelde, ging stoppen na No Time To Die . Sindsdien zijn er veel geruchten rondgegaan over de eventuele kanshebbers van rol van de Britse spion. Aaron Taylor-Johnson werd toen ook al genoemd. Andere namen waarvan gespeculeerd werd waren niet de minste. Onder andere Idris Elba, bekend van Thor , Extraction 2 en Luther: The Fallen Sun , Cillian Murphy, bekend van Oppenheimer , Inception en Peaky Blinders en Henry Cavill, bekend van Batman v Superman: Dawn of Justice , Enola Holmes en Justice League , werden genoemd als opvolgers van Daniel Craig.

Aaron Taylor-Johnson

De nieuwe James Bond is geen onbekende in de filmindustrie. Aaron Taylor-Johnson werd voornamelijk bekend door zijn optreden in de film Nowhere Boy en Kick-Ass . Na deze successen heeft de acteur nog gespeeld in velen goede films. Avengers: Age of Ultron , Godzilla , Bullet Train , Tenet en Kick-Ass 2 zijn zomaar eens wat namen van film waarin de Britse superster in heeft geschitterd.
Wanneer we precies de nieuwe James Bond te zien krijgen in de bioscoop is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een nieuwe film waarin we de Britse spion zien spelen. Voorlopig moeten we het nog even doen met de oude films. Het zijn er in ieder geval genoeg om nog een tijdje mee zoet te zijn.
Delen met
Ook interessant