5 redenen waarom jouw studentenhuis de FHM500 in bezit moet hebben

jun 18 2023, 18:00 Entertainment
352490053 1088028435917225 8542215262184030392 nheader2
Een salontafel die bestaat uit kratten bier, posters aan de muur die gescheurd zijn uit de Playboy, een streepjessysteem die de tel moet bijhouden van het aantal uitgedeelde anytimers en een kroonluchter vol weg geskoepte bh’tje van te makkelijk geschoten wild. Jij snapt ook wel dat we het hier hebben over een standaard studentenhuis. Er is bijna geen plek meer om nieuwe vondsten die mee zijn geroofd van een avondje stappen kwijt te kunnen. Toch moet er voor de nieuwe FHM500 echt effe ruimte gemaakt worden, want dit is een must have voor elk studentenhuis!
Mocht je nou niet meteen overtuigd zijn om dit handboek , ofwel de nieuwe Nederlandse mannenbijbel, in huis te halen, geven wij je hier vijf redenen om dat dus wel te doen. Geloof ons, zelfs de huisoudste is het er 100 punten mee eens.

1 – Het maakt het studentenhuis mooier

Jij snapt hopelijk ook wel dat dit matzwarte tijgerblad hoort bij het interieur van jouw studentenhuis. Wanneer het op de tafel pronkt is het alsof het gemaakt is om daar te liggen. Voeg nou effe iets toe aan je huis en koop hier de FHM500 . Geloof ons: jij hoeft dan de aankomende maanden geen huishoudelijke klusjes meer te doen!

2 – Je kan er hele leuke spelletjes mee doen

Er gaat geen week voorbij of je hebt geen brakke dag gehad met je huisgenoten. Mocht je je dan echt vervelen, introduceren wij jou nu een nieuw spel: het Grote FHM500-spel. Trommel effe drie of meer huisgenoten bij elkaar en je gaat een ongelofelijke tijd beleven. Twee spelers nemen het tegen elkaar op om zo snel mogelijk een vraag van de derde speler te beantwoorden. Bijvoorbeeld: ‘’Zoek de vrouw op met de mooiste ogen’’ of ‘’Zoek de mooiste vrouw boven de 40 uit’’. Binnen tien seconden moeten beide spelers een vrouw opzoeken in het blad, waarna de derde persoon kiest wie het beste resultaat heeft neergezet. Overtuigd? Met een druk op de knop heb jij het nieuwe favoriete spel van jouw studentenhuis op de mat liggen.

3 – Je kan je nieuwe vriendin vinden

Je hebt vaak die ene huisgenoot die niet zo lekker gaat met de wijfies. In de FHM500 kan hij gegarandeerd kennis maken met zijn nieuwe droomvrouw. Hallo, de 500 mooiste vrouwen van Nederland staan er in hè. We zijn van alle markten thuis en helpen dan ook graag als Cupido. Wij delen alvast naam en Instagram, de rest is aan jullie. Vergeet niet effe een geboortekaartje te sturen van de liefdesbaby!

4 – Er staan spannende fotoshoots in van Romy en Georgina

Er is niks zo fijn als elke ochtend beneden komen en die prachtige Romy onder ogen komen. Al die talloze kale stukjes de muur">aan de muur schreeuwen om versiert te worden. Geef ze wat ze willen, geef ze Romy en Georgina! Wees er dus snel bij .

5 – Het is het perfecte vertier voor op het toilet

Naast 500 beeldschone dames staat het blad ook boordevol met interview. Lees, verwerk en leer. En dat allemaal vanaf het kleinste kamertje van het huis. Terwijl jij die bruine trui aan het breien bent, krijg je ook nog eens tips voor in de toekomst. We zijn de ergste nog niet, we doen dit met liefde voor jou.
Ben je nog steeds niet overtuigd? Ga toch fietsen man, jij valt niet meer te redden. Elk studentenhuis verdient een FHM500. Leg allemaal 2 euro in een potje, kies een lekker TABAC productje uit en die FHM500 ploft binnen een paar dagen bij jullie op de deurmat. Bestel het magazine nu online via wehkamp.nl . Sla toe voordat het te laat is!
Delen met
Ook interessant