5 Nederlandse vakantieparken met dikke villa's waar jij wil chillen

mrt 13 2022, 17:00 Entertainment
landgoed de schelebergvilla deluxeexterieur3
Dat je niet ver hoeft te reizen om even lekker te relaxen dat heeft de afgelopen coronaperiode wel bewezen. Niet langer dan 2 uur in een vervoersmiddel zitten en dan al op de plek van bestemming, dat is winnen. Wij hebben vijf Nederlandse vakantieparken op een rijtje gezet met luxe als USP. You're welcome.

Landal GreenParks Kasteeldomein de Cauberg

Chillen in het Spa Wellness Bad in je eigen tuin terwijl op de Green Egg de steaks liggen te sudderen. Daarnaast ligt dit Nederlandse vakantiepark ook nog eens op de Cauberg en loop je zo het gezellige Valkenburg in waar vele gezellige restaurants en cafés zijn! Hier meer info .
kasteeldomein de cauberg

Landgoed De Scheleberg

Midden op de Veluwe ligt dit Landgoed. De villa’s op het vakantiepark hebben allemaal een eigen tuin, terras waar je heerlijk in de zon kunt zitten en een sauna. Daarnaast is het de perfecte plek voor een bbq en drankje in de hand! Hier meer info .
landgoed de scheleberg

Buitenhof De Leistert

De buitenleven villa’s op Buitenhof De Leistert zijn ideaal voor ontspanning. Want de villa’s staan op een ruim stuk grond en daarnaast is er op het vakantiepark van alles te doen. Op het terras van de villa is het genieten, lounge muziek aan, vlees op de bbq en de wijn in de koeler. Hier meer info .
leistert

Dormio Resort Maastricht

Op steenworp afstand van hartje Maastricht is Dormio Resort gelegen. En wat een luxe heb jij als je overnacht in een Wellness Villa. Naast een grote tuin met een overdekte veranda, buitenkeuken heb je ook een eigen buitenwellness met sauna en spa met air- en jetstream. Hier meer info .
dormio resort

Ridderstee Ouddorp Duin

Wil je naar de kust? Bij Ridderstee Ouddorp Duin geniet je in je vrijstaande vakantiehuis op slechts 900 meter van het strand en de zee. En na een dagje strand geniet je lekker in je eigen tuin van een hapje & drankje. Hier meer info .
ridderstee

Bonus: Terhills Resort

We smokkelen iets, want dit resort ligt echt net over de grens in België en is open sinds halverwege 2021. Heb je toch wat meer het gevoel dat je in het buitenland bent. Dikke villa's, fantastische zwembaden, wellness en restaurants waar je heerlijk kan eten. Ideale faciliteiten voor een topvakantie. Hier meer info .
Delen met
Ook interessant