5 items die niet kunnen ontbreken in jouw game room

jun 08 2022, 8:00 Entertainment
humphrey muleba tpqqfeji69u unsplash
Iedere man doet het wel eens: een lekker potje gamen. Of het nou FIFA is of Call Of Duty, er is voor iedereen wel een toffe game te vinden. Als je af en toe lekker los gaat wil je natuurlijk wel een beetje in stijl je tegenstanders inmaken, deze tips zorgen ervoor dat jouw game setup helemaal de shit is.
Deze vijf tips gaan jou erbij helpen je gameroom naar een hoger niveau te tillen. We hebben het niet over tv’s of boxen, dat heb jij al lang en breed voor elkaar toch?

Thumb Grips

Je kent het wel, na drie uur Warzone te hebben gespeeld worden je vingers plakkerig. Je ziet de vijand en wil schieten, maar je vinger glijd weg. Met Thumb Grips is dit verleden tijd. Je hebt simpelweg meer grip dan met de gewone sticks. Nog een voordeel is dat je voor een tientje al een paar kan kopen. Goede deal toch?

Ambient light

Oké, duur, maar heel vet. Door deze verlichting in je kamer aan te brengen kleurt alles mee met wat er op het scherm gebeurt. Zie je blauw op de tv, dan kleurt alles blauw. Philips Hue is het bekendste merk die dit aanbied, maar online kan je ook wel een goedkoop setje op de kop tikken.

Kabelmanagement

Een beetje gamer heeft al snel tientallen kabels op het bureau slingeren, om hier een beetje netheid in te krijgen zijn kabelbinders ‘the way to go’. Voor een paar euro kun je deze al op de kop tikken. Veel makkelijker dan geklooi met plakband.

Gamestoel

Logisch en misschien wel net zo voor de hand liggend als Boxen en tv’s, maar toch vaak onderschat. Eén goede gamestoel. We hebben allemaal wel eens last van een stijve nek door het gamen, dit kan je voorkomen door middel van een goede gamestoel. Misschien is het even een investering, maar dan heb je ook zeker wat.

Scuf controller

De pro gamers onder ons zijn al lang en breed in het bezit van deze god onder de controllers. Door Middel van een Scuf controller heb jij namelijk extra knoppen! Dit kan in veel spellen heel goed van pas komen. Je kan zelf bepalen welke knop je wil toekennen aan de extra knoppen.
scuf honey comb basic back
Foto: Scuf
Delen met
Ook interessant