Deze 1 april grappen vergeten wij nooit meer

apr 01 , 10:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 03 29 om 155816 resultaat 2
1 april, kikker in je bil. Ja, het is vandaag weer zo ver. Deze dag is hét excuus om iedereen een even goed in de maling te nemen. Bedrijven, collega's, familieleden en vrienden, iedereen is op deze dag bezig met mensen in de zeik nemen. Om jou helemaal in de hilarische stemming te brengen hebben we een paar klassieke 1 april grappen op een rijtje gezet!
Elk jaar komen er weer nieuwe originele nieuwe grappen bij. Van reclamestunts tot boter op de klink, 1 april blijft een ding. Een aantal van die grappen blijven maar ronddwalen in ons hoofd, daarom even een opfrisbeurt voor jullie!

Boetes

Van je vriendin moet je het hebben zeggen we dan maar... Bij zo'n grap zouden wij het toch wel heel benauwd krijgen. Dat neemt niet weg dat dit echt dé perfecte grap is als je iemand voor een paar minuten de stuipen op het lijf wil jagen. Zo lang niemand deze bij ons uithaalt, blijven wij erom lachen!

Baby's in de Python

Kennen jullie deze nog? De iconische babygrap van de Efteling uit 2018. Op 30 maart 2018 kwam naar buiten dat de Efteling een samenwerking aanging met Maxi-Cosi. Er zou een speciaal stoeltje zijn ontwikkeld waardoor de allerkleinste gezinsleden gewoon mee de achtbaan in konden gaan. Over de kop gaan zou geen probleem zijn met zo'n stoel. Als je toen even was vergeten dat het bijna 1 april was, dan stond je vast te kijken van deze unieke samenwerking. Wij vergeten de grap in ieder geval nooit meer!

Satisfeyenoord

Letterlijk voor de hand liggend is deze 1 aprilstunt. Het favoriete speeltje voor de vrouw en de grootste vijand voor de man. Een nachtmerrie als je voor Ajax bent, maar de droom van een Feyenoorder. Het is geen airfryer, geen satisfyer maar een echte satisfeyenoorder. We moeten eerlijk toegeven, wij zijn benieuwd of het zijn werk doet.
2000 satisfeyenoord 570x570 1

Flauwe klassieker

Ja, we weten het. Deze is flauw, oud en er wordt maar een paar seconden om gelachen. Toch blijft deze flauwe grap echt een klassiekertje. Je kan de grap van mijlen ver zien aankomen en toch blijft iedereen er keer op keer intrappen.

Domino's wordt ananas-vrij

Er zijn twee groepen in Nederland. De ananas-lovers en de ananas-haters. Voor die laatste groep leek het bijna feest in 2021. Domino's maakte bekend te gaan stoppen met het verkopen van ananas op pizza's. Dat de personen in dit filmpje niet keihard in lachen uitbarsten, dat snappen wij ook niet.
Delen met
Ook interessant