Emoji-gebruikers hebben meer seks blijkt uit onderzoek

redactie 20 Aug 2019 Entertainment

De aubergine, de drol, ‘de janken van het lachen’-emoji. Het zijn allemaal emoji die we dagelijks gebruiken. Sterker nog, de virtuele emoties zijn niet meer weg te denken van onze social media. De een gebruikt het na elke zin en de ander iets minder. En fan of niet, een onderzoek heeft een verband gevonden tussen mensen die veel emoji gebruiken en hun seksleven. En wat blijkt? Hoe meer emoji je stuurt, hoe meer seks je hebt.

Gebruik jij veel emoji in gesprekken? Top, lekker bezig man want dat betekent dat je veel seks hebt. Tenminste, als we het onderzoek moeten geloven van datingsite Match.com. Voor het onderzoek zijn 5675 Amerikaanse singles ondervraagd. Het bleek dat 54 procent van de emoji-gebruikers seks hadden vergeleken met 46 procent van de deelnemers die geen emoji gebruiken. Bovendien heeft 64 procent van de mannen en 46 procent van de vrouwen die regelmatig emoticons gebruiken de afgelopen maand seks gehad.

Online flirten

Mensen die veel gebruik maken van emoji’s  hebben meer seks, omdat ze beter zijn in het communiceren van verlangens, volgens een onderzoek van het Kinsey Institute. Emoticons kunnen een flirterig karakter hebben. Als je een emoticon achter een zin plakt dan wordt jouw bericht gelijk seksueel getint bijvoorbeeld. De ontvangers van de boodschap begrijpt dankzij de emoji beter wat er in de ander omgaat, omdat ze gebruik maken van een zelfexpressie met meer dan woorden. Het is een soort steno voor emoties. De emoji-gebruikers belandden vaker in het bed van hun contact dan degenen die het bij woorden hielden. Plus de relaties die de emoj-mensen aangingen duurden langer. Volgens het onderzoek heb je twee keer zoveel de kans om te trouwen. 62 procent van de emoji-gebruikers wilt trouwen en bij de mensen die nooit emoji gebruiken is dat maar 30 procent.

Dus boys, als je niet tevreden bent over je seksleven dan weet je wat je te doen staat 😉

Reageer op artikel:
Emoji-gebruikers hebben meer seks blijkt uit onderzoek
Sluiten