Eminem en Dr. Dre duiken samen de studio in voor rapfilm Bodied

Redactie 12 Sep 2017 Entertainment

Een van de beste dynamische duo’s uit de geschiedenis van hiphop gaan samenwerken voor de aankomende film Bodied, een speelfilm over de brute ondergrondse rapbattle scene in Amerika, die volgend jaar uitgebracht wordt.

De film van regisseur Joseph Kahn, wordt niet alleen van de vetste raps voorzien door Eminem, de Amerikaanse rapper en acteur neemt ook het produceren van de underground film op zich. De producer heeft de soundtrack van de film geschreven en haalt Dr. Dre bij de productie voor een aantal andere tracks in de film. Dat kan alleen maar een garantie voor succes betekenen.

FHM Bodied

Volgens Joseph Kahn zal Bodied het gebruik van de karakteristieke rap taal, en de beperking op de vrijheid van meningsuiting in rap-gevechten op een waanzinnige manier gaan verkennen. Kahn: ‘In battle rap, people would say the meanest, craziest, most racist things, and then they would get a beer together, and they would be friends. I wanted to explore that in a movie. The battle rap world is an underground message of free speech. But the film doesn’t automatically take the side of free speech because there’s still the question that we’re asking: ‘Is there a limit to it?

Gezien de te gekke samenwerking van Shady en Dre in het verleden, wordt dit in absoluut meesterwerk. We niet wachten op het eindresultaat. Check hier alvast de trailer van Bodied.

Unilad

Reageer op artikel:
Eminem en Dr. Dre duiken samen de studio in voor rapfilm Bodied
Sluiten