Foto’s van Elon Musk zoenend met een robot gaan flink viraal

Elon Musk is een beetje een rare knakker, dat wisten we al wel. We kunnen ondertussen naast de kopjes ‘Machines’, ‘Entertainment’ en ‘Girls’ ook wel een kopje Elon toevoegen. Hoe wij vroeger met dino’s speelden, speelt hij nu met echte raketten. Hij wil een eigen stad bouwen in Texas en kan een reality serie beginnen over zijn avonturen met Twitter. Er is nog nieuwer drama: we hebben foto’s van Elon die staat te zoenen met een robot. Ofja, meerdere robots. #PLAYER

Elon Musk

Onze ouwe smikkelbeer Elon kon zich echt even niet inhouden. De foto’s van Elon zijn lip-kruising met deze robots gingen het hele internet in sneltreinvaart over. Waarschijnlijk voel je de bui al hangen, hij stond niet echt te zoenen met de elektronische dames, het was AI. Altijd maar weer die AI, als je Tom Cruise of Keanu Reeves gekke shit ziet doen kun je er tenminste gewoon vanuit gaan dat ze het nog echt gedaan hebben ook.

De foto’s zijn de wereld ingeslingerd door Daniel Marven. Op wel platform denk je dat ‘ie dat deed? Inderdaad: Twitter. Elon blijkt niet zo flauw, hij laat ze er gewoon staan. We hopen alleen voor hem dat hij geen ruzie krijgt met zijn vrouw hierdoor.

Foto: Twitter / @danielmarven

Daniel Marven

Daniel is de man aan wie we deze foto’s te danken hebben. “Elon Musk kondigt zijn toekomstige vrouw aan”, tweette hij. “Het is de eerste robot die speciaal ontworpen is met kunstmatige intelligentie met de persoonlijkheid en kenmerken van de vrouw waar hij van droomt. Die bestaan niet in een normaal persoon, er is geen normaal persoon met al die vereiste specificaties.”

Met de tweet en de foto’s wilt Marven vooral de gevaren van AI laten zien. Wij vinden het zelf vooral gewoon erg grappig. De insipratiebron was ‘Optimus’, een soort mensachtige robot waar Tesla mee werkt. Mensachtig moet je hier met een korreltje zout nemen, we zien namelijk nog wel vrij duidelijk het verschil.

Reageer op artikel:
Foto’s van Elon Musk zoenend met een robot gaan flink viraal
Sluiten