Nieuwe baby van Elon Musk en Grimes wederom voorzien van opzienbarende naam

Je herinnert je misschien wel dat Elon Musk en de Canadese muzikant Grimes (wiens echte naam Claire Boucher is) al enkele jaren de krantenkoppen halen vanwege hun unieke relatie en de namen van hun twee kinderen: X Æ A-12 en Exa Dark Sideræl. Ja, je leest het goed. Deze mensen geven geen namen voor hun kinderen, maar wiskundige formules en buitenaardse titels. 

Nu lijkt het erop dat ze nog een lid hebben toegevoegd aan hun familie-eenheid. Maak kennis met hun derde kind, tromgeroffel… Techno Mechanicus! In de volksmond ook wel afgekort als Tau. Techno Mechanicus zou ook zo een Autobot uit de Transformers franchise kunnen zijn, maar goed als het om Elon en Grimes gaat, kun je altijd het onverwachte verwachten.

Bijzondere opvoeding

Ondanks de voorliefde van de twee voor unieke namen, zijn ze relatief privé geweest over hun gezinsleven. Er zijn nog niet veel details beschikbaar over de nieuwe toevoeging. De datum van het kindje werd niet bekendgemaakt. Het is echter veilig om te zeggen dat Tau een behoorlijk interessante opvoeding zal krijgen, omringd door twee aparte, maar toch ook creatieve, doch briljante geesten.

Interessant koppel

Musk is natuurlijk de miljardair ondernemer achter bedrijven als Tesla, SpaceX en Neuralink. Hij staat bekend om zijn ambitieuze doelen waaronder het koloniseren van Mars en het ontwikkelen van elektrische voertuigen die een revolutie te weeg brengen. Aan de andere kant is Grimes (zeventien jaar jonger) een getalenteerde muzikant en beeldend kunstenares die bekend staat om haar unieke stijl. Samen vormen ze een fascinerend machtspaar.

Afijn, Elon Musk en Grimes hebben hun aandachtsmomentje weer te pakken met de introductie van hun derde telg. Techno Mechanicus… wij moeten er nog even aan wennen hoor. Als die ooit dj besluit te worden, dan heeft ‘ie in elk geval geen dj-naam meer nodig. Over een jaartje of achttien knallen op Awakenings, Tau!

Reageer op artikel:
Nieuwe baby van Elon Musk en Grimes wederom voorzien van opzienbarende naam
Sluiten