Promotie-eiland van geflopte Fyre Festival staat voor miljoenen te koop

redactie 2 Jul 2019 Entertainment

Het Fyre Festival is dan wel totaal mislukt, de promotie locatie komt heel dicht in de buurt van het paradijs op aarde. Het eiland staat nu te koop voor een slordige 11,8 miljoen dollar. Voor dat fikse prijskaartje krijg je een privé eiland van veertien hectare aan grond met in totaal zeven stranden om bruin te bakken.

In dit geval gaat het dus om Saddleback Cay op de Bahama’s, het eiland waar de modellen de tijd van hun leven hebben gehad. Ja, zij wel. Niet te verwarren met het eiland Great Exuma, dat was het zogenaamde ground zero van het Fyre Festival. De grootste artiesten en de knapste modellen werden ingeschakeld om het tofste festival ooit te promoten. Toen de duizenden festivalgangers eenmaal aankwamen op de juiste locatie, bleek het een enorme nachtmerrie. Het leek eerder op een vluchtelingenkamp dan een luxe festivalterrein.

Rechtszaken volgden voor Billy McFarland en rapper Ja Rule, de meesterbreinen van het festival. Daarnaast werd er ook nog een Netflix documentaire over gemaakt. Het was uiteindelijk ‘the greatest party that never happened’.

Reageer op artikel:
Promotie-eiland van geflopte Fyre Festival staat voor miljoenen te koop
Sluiten