Eigenaar zet hek om zijn huis tegen pizza gooiende Breaking Bad fans

Redactie 16 okt 2017 Entertainment

Er is tegenwoordig keuze te over en door streamingsdiensten als Netflix komen er steeds meer bij. Series zijn er in alle soorten en maten.  Iedereen heeft wel een favoriete serie. Maar sommige mensen gaan wel heel ver en zijn zo erg fan van een kijkcijferkanon dat ze de werkelijkheid een beetje uit het oog verliezen. Deze Breaking Bad fans kunnen er ook wat van.

Het huis dat dienst heeft gedaan als het woonadres van Walter White en zijn familie in de serie, moet het ontgelden. De huidige bewoners van de woning hebben een bijna 2 meter hoog hek om het huis moeten zetten om de fans tegen te houden.

Twee jaar geleden heeft de maker van Breaking Bad, Vince Gilligan, een oproep gedaan aan de lichtelijk gestoorde fans om op te houden met het gooien van pizza’s op het dak van het huis. In de serie beklimt Walter White het huis om een pizza van het dak te halen. Door het hek moet je een flinke werparm hebben om de pizza op het dak te laten belanden. Er zijn fans die zichzelf door het hek heen wurmen om het populaire stulpje op de gevoelige plaat vast te leggen. Misschien maar eens Noord-Koreaans prikkeldraad aanschaffen?

Reageer op artikel:
Eigenaar zet hek om zijn huis tegen pizza gooiende Breaking Bad fans
Sluiten