Een steunbetuiging aan Patricia Paay

Redactie 10 feb 2017 Entertainment

Zo. Allemaal het filmpje bekeken waarin de tong van La Paay als de vlieg in een urinoir fungeert? Hij is vast minimaal een keer of drie in één van je groepapps verschenen, waardoor inmiddels miljoenen Nederlanders de badkamergeheimen van Patries hebben kunnen aanschouwen, met als resultaat dat niet alleen de toyboy van Paay, maar heel Nederland loopt te zeiken.

Tsjongejonge, het is allemaal wat he. Hoe zou jij het vinden als je de stoute schoenen hebt aangetrokken en die sporadische facial bij je vriendin nu over het web zou slingeren? Dan zou je helemaal kapot zijn. Iedereen heeft recht op zijn of haar geheimen. Of je het nou geil vindt om door je vriendin met een voorbinddildo in je kont genomen te worden, je graag een bukake over je rechtertepel krijgt of je in je gezicht laat pissen. Dat is bedoeld voor in de slaapkamer of achter het douchegordijn en niet voor het beeldscherm van miljoenen nieuwsgierige Nederlanders.

Nee oké, erg handig is het niet om hier filmpjes van te maken. Maar wie ben jij om te oordelen over het seksleven van Patricia Paay?

Alsof jij geen experimentele dingen hebt gedaan onder de lakens. Laat haar lekker. Paay, we have your back. Het gros van je kijkers zou willen dat ze op hun 65e nog zo’n sensationeel seksleven hadden, in plaats van die verplichte vijf-minuten-missionaris op de derde zaterdagochtend van de maand. Fuck de azijnpissers. Breng een fleshlight uit, trek je gimpsuit aan en prop een gagbal in je mond. Het gaat ons geen reet aan. Jij kabbelt niet geruisloos van de geraniums naar je kist. Leef vooral zo door, maar laat die camera voortaan gewoon op je nachtkastje liggen. #JeSuisPatries

Chris Riemens
Hoofdredacteur FHM

jesuispatries

Reageer op artikel:
Een steunbetuiging aan Patricia Paay
Sluiten