Een kijkje in het duurste penthouse van Nederland

16.000.000 euro betaalde Won Yip voor deze nederige bovenverdieping in Amsterdam pal aan het IJ. Daarmee is het gelijk de duurste woning van het land. Daar krijg je wel 1.440 vierkante meter en een uitzicht om van te watertanden voor terug.

Won Yip heet de gelukkige koper. Een horecamagnaat die in Amsterdam tenten heeft als Majestic, Europub en Players. ‘Tijdens de Master of LXRY zag ik de maquette en ik was feitelijk al verkocht, ik moet nog even wennen aan de aankoop en voel me zeer bevoorrecht dat ik het heb kunnen kopen’, aldus de ondernemer.

Het riante appartement zit bovenin de nog te bouwen Pontsteiger aan de Houthavens. Won gaat nu eerst eens op zijn gemakje met zijn vrouw checken hoe ze het gaan inrichten. ‘Je moet natuurlijk wel wat leuks doen met al die ruimte’, merkt ‘ie wijs op.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Een kijkje in het duurste penthouse van Nederland
Sluiten