Een blokhut: de ideale plek voor een mancave

Redactie 1 Jul 2019 Entertainment

Heb jij als man soms ook even tijd voor jezelf nodig? Dan is het de hoogste tijd dat jij je eigen mancave krijgt. Maar wat is de ideale plek voor je mancave? Hoewel veel mannen vaak de garage, de kelder of de zolder claimen, is een blokhut in je tuin de beste keuze voor je mancave. Wij zullen je even uitleggen waarom.

De mancave

First things first: wat is een mancave nou eigenlijk? Een mancave (of man cave) is een plek waar jij je eigen mannen dingen kunt doen, zonder dat je aan iemand verantwoording hoeft af te leggen. Denk bijvoorbeeld aan het luisteren of maken van (harde) muziek, klussen, het verzamelen van spullen of juist helemaal niets. Zoals je misschien wel is opgevallen is de mancave op dit moment helemaal hip and happening onder Nederlandse mannen, maar in Australië, Nieuw-Zeeland en de VS is hij al jaren ingeburgerd. Dus waar wacht je nog op?

Een blokhut als je mancave?

Jouw mancave is een speciale plek. Het is de enige plek waar jij tot rust kan komen, zonder dat je bekogeld wordt met allerlei vragen of klusjes. Dat kan in de kelder, de zolder of de garage. Alleen hier bestaat de kans nog wel dat je vriendin en/of je familieleden je snel weten te vinden, omdat deze plekken vastzitten aan het huis. Het beste is dan ook dat je voor je mancave een plek kiest die van het huis losstaat. Een blokhut in je tuin zit niet vast aan het huis en biedt hierdoor veel privacy zodat je er lekker jezelf kunt zijn. Met andere woorden: een blokhut is de ideale plek voor je mancave. Kijk eens op blokhutwinkel.nl en koop hier voordelig een blokhut.

Uiterlijk en inhoud van je mancave

Een blokhut heeft van de buitenkant een robuuste uitstraling, omdat boomstammen op elkaar zijn gestapeld. Dit past goed bij een mancave. De binnenkant van je mancave kun je naar je eigen persoonlijke interesses inrichten. De aankleding hoeft niet veel te kosten. Kijk eens rond op weggeefhoeken op social media of ga eens na de kringloop. Maar houd in ieder geval ruimte over voor al je favoriete dingen en de echte musthaves in een mancave, zoals een bar, een koelkast en een tv.

Reageer op artikel:
Een blokhut: de ideale plek voor een mancave
Sluiten