Eelke Kleijn dropt langverwachte vierde studioalbum ‘Oscillations’

Sinds 2003 staat Eelke Kleijn op de grootste festivals en dikste feesten. Na al drie studioalbums te hebben uitgebracht dropt de Nederlandse DJ zijn vierde pareltje: Oscillations. De festival feelings komen zo weer helemaal terug. Thanks Eelke, zo houden we de quarantaine zeker (niet) vol.

Eelke Kleijn

Zin om te dansen. Dat krijgen we van dit vierde studioalbum van de Rotterdamse DJ. Je kent hem vast wel van de hits Ein tag am strand en Mistakes I’ve Made. Na de albums Naturally Artificial (2007), Untold Stories (2011) en Moments of Clarity (2018) te hebben uitgebracht is dan hier het vierde meesterwerk Oscillations.

Tracklist:

 1. Oscillations feat. Josha Daniel 
 2. The Magician
 3. M87
 4. Woodstock
 5. Distance feat. Josha Daniel
 6. Taking Flight feat. Nathan Nicholson
 7. You feat. Diana Miro
 8. Tide
 9. The Hierophant
 10. Control
 11. Lifetime

Oscillations

Samen met de Nederlandse Josha Daniel weet Eelke Kleijn twee dikke tracks op het album te krijgen. De eerder uitgebrachte tracks ‘The Magician’, ‘Woodstock’ en ‘The Hierophant’ vullen het album perfect aan. Ook tof is het artwork van ARIA-genomineerde kunstenaar Jack Vanzet. Als je fan bent van Deep House en Techno, zit je hier zeker gebakken. De flashbacks naar de zonsondergang op dat ene festival vliegen je namelijk om de oren. Dacht je dat het niet dikker kon? Dan heb je het goed mis. Het album is namelijk ook te krijgen op vinyl. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het eerstvolgende festival.

Reageer op artikel:
Eelke Kleijn dropt langverwachte vierde studioalbum ‘Oscillations’
Sluiten