Ede organiseert een onbeperkt carpaccio-tiendaagse 

redactie 18 Sep 2019 Entertainment

Ja mensen, het is tijd voor de Carpaccio-tiendaagse. Niet een vierdaagse maar een tiendaagse, waarom ook niet. Carpaccio is zo lekker daar smullen we gewoon tien dagen van. Neem je beste slabbetje mee en val aan.

Het wonderrecept

Iedereen kent carpaccio als een lekker voorgerechtje. Soms is dit zelfs zo lekker dat je stiekem hoopte dat dit de hoofdmaaltijd was. Mocht jij deze gedachte weleens hebben dan brengen wij dus goed nieuws voor jou. Tijdens deze carpaccio-tiendaagse kan jij je namelijk helemaal volproppen totdat je geen carpaccio meer kan zien. Tijdens het evenement zijn alle mogelijke carpaccio creaties van de partij. Zo zijn er carpaccio recepten met vlees en vis. Is er gedacht aan de vegans onder ons met vegetarische varianten en er zijn wraps. Maar eet je nog niet helemaal rond als Dikkertje Dap, want er is ook nog dessert met deluxe carpaccio. Al om al een paar ‘heerlijke’ dagen!

De helden

Dit overheerlijke evenement wordt mogelijk gemaakt door Steaks&zo. Na vele verzoeken konden ze het niet laten. De carpaccio-tiendaagse is een feit en daar zijn wij en de rest van Nederland gewoon heel erg blij mee. Laat die borden maar komen. Bon appétit.

Het schransfestijn

Dit schransfestijn begint op 4 en eindigt op 13 november. Je kunt je dus nog even mentaal en fysiek voorbereiden. Voor een kleine €24,95 kan jij op maandag tot donderdag onbeperkt genieten. Het weekend is zoals met alles ietsje duurder. Wil jij jezelf volproppen van vrijdag tot zondag dan kost het je €27,95. Goede deals toch? Haal dan ook snel je tickets voordat het uitverkocht is. De zomer is toch voorbij dus laat dat perfecte lichaam maar even zitten en maak een tripje naar carpaccio heaven!

Reageer op artikel:
Ede organiseert een onbeperkt carpaccio-tiendaagse 
Sluiten