Oostenrijks echtpaar ontvangt 25.000 XTC-pillen extra bij bestelling

redactie 24 Sep 2019 Entertainment

Haha, je zal maar kleding bestellen en een doos vol met XTC-pillen ontvangen. Precies dat overkwam een echtpaar in de diepe dalen van Linz. Das ist wonderschōn nicht? Het stel kon het cadeautje niet waarderen en bracht het terug naar het postkantoor. Ze hadden beter met hun voorraad naar Sziget kunnen gaan, oh nee laat maar. Hoe dat pakketje in Duitsland terecht is gekomen weet niemand. Volgens het postkantoor was het bedoeld voor Schotland.

Straatwaarde

De zak met snoepjes kan een bedrag op leveren van een half miljoen euro. Voor hetzelfde geld kan je gewoon een dikke Lamborghini Aventador aanschaffen. In de zak waren maar liefst 25.000 XTC-pillen aanwezig. Dus dat is niet bedoeld voor een klein feesie. Omdat het om een groot hoeveelheid drugs gaat heeft de politie een onderzoek ingesteld. Pech voor de arme stakker, want de ontvanger is aangehouden. De arrestant is een Schot. Nu vragen wij ons echter af; wtf moet je met een doos pillen in de bergen?

 

 

Verzonden uit eigen land

Het pakketje is verzonden uit Nederland, het zal ook niet anders. Wij weten alleen niet of in Nederland ook een onderzoek gaande is maar daar horen we snel genoeg over! Ik zal alvast vluchten want de mannen in blauw je komen halen.

Reageer op artikel:
Oostenrijks echtpaar ontvangt 25.000 XTC-pillen extra bij bestelling
Sluiten