Amerikaans stel krijgt dikke ton verkeerd gestort en jaagt het in twee weken er doorheen

redactie 12 Sep 2019 Entertainment

Twee tortelduifjes kregen vorig jaar een lekker meevallertje. Zo stond plotseling 108.000 euro op de rekening van de twee. Haha, maar alles is te mooi om waar te zijn op deze oh zo mooie aardbol.  Want op het moment dat de bank lucht kreeg van de fout, pleegde ze gelijk even een belletje naar de fam Williams. En wij garanderen dat het gesprek niet ging over de overheerlijke koekjes van oma Lies. Maar meer van “Eyy krijg nog geld van je, kut. En betalen zal je!” En zoals je al raad moest alles lekker terug betaalt worden. 

Geld foetsie

Het stel heeft de 108.000 euries gespendeerd aan een dikke Race-auto, SUV en een camper. Ook hebben ze hun achterstallige rekeningen betaald en lekker royaal geleefd met hun matties.  Na een jaar was het echter klaar met de pret en nam de bank contact met ze op. Ze kregen de mededeling dat het volledige bedrag terug moest. Maarja, toen was het geld allang foetsie. Het echtpaar bood wel aan om nog even mee te werken. Maar dat duurde niet voor lang, want daarna besloten ze om de bank te negeren. Slimme actie maar niet heus!

Voor de rechter

Ja en wie niet luisteren wil moet naar de rechter en daar gingen ze dan. De vrouw Tiffany Williams verklaarde dat zij natuurlijk allang wist dat het geld niet van haar was. Maar dikke vinger naar de bank want ze besloot het lekker op te maken. En nu zijn er dus probleempies. Veel succes verder!

Reageer op artikel:
Amerikaans stel krijgt dikke ton verkeerd gestort en jaagt het in twee weken er doorheen
Sluiten