EA bevestigt gruwelijke update Career Mode van Frostbite en nog veel meer

Redactie 31 Aug 2017 Entertainment

Een tijdje geleden lieten we al zien dat de Career Mode in FIFA 18 een flinke update krijgt. EA bevestigt dat nu en laat weten dat ook de carrière modus dit jaar verzorgd wordt door Frostbite, net als The Journey.

De nieuwe features zijn haast te veel om op te noemen. De manier van scouting, spelers aantrekken, trainen, wisselen, teamstijlen en het publiek heeft bijvoorbeeld een metamorfose gekregen. Eindelijk hebben we nu ook beeld bij deze veelbelovende updates.

We kunnen dus voortaan in de onderhandelkamer zitten met spelers, ze worden serieus gepresenteerd en het publiek schreeuwt je naar de overwinning als nooit tevoren. Dit wordt misschien wel de vetste FIFA die wij ooit hebben aangeraakt.

De nieuwe features zijn alleen beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox One en pc. Bij de Xbox 360, Playstation 3 en Nintendo Switch is het nieuwe spel vergelijkbaar met FIFA 17. Vanaf 29 september ligt de game in de winkels. Met de Ronaldo of Icon Edition, kun je het spel al drie dagen daarvoor spelen. Op 15 september dropt EA de demo.

Bron: EA.

Reageer op artikel:
EA bevestigt gruwelijke update Career Mode van Frostbite en nog veel meer
Sluiten