Deze e-bike komt als topper uit de test van de ANWB

redactie 10 Jul 2019 Entertainment

De elektrische fietsen blijven als paddenstoelen uit de grond springen, maar als er één e-biketest is waarop je kunt vertrouwen dan is het de ANWB Fiets Select Test. Zij zorgen ervoor dat je het overzicht houdt. Afgelopen mei beoordeelde de ANWB de e-bike Vienna Comfort MDS van Stella met een 8.2. Dat moet een goede zijn!

Voordelen

Maar wat maakt deze fiets dan tot een topper? De Vienna Comfort MDS beschikt over een display met vier unieke displayopties. Super overzichtelijk en zo is er dus altijd een display dat voldoet aan jouw wensen. De e-bike kan je zonder problemen overal mee naar toenemen. Het bevat drie ondersteuningsniveaus en drie of zeven versnellingen. Dit is dus dubbel zo comfortabel. Voor de techneuten onder ons: de tweewieler beschikt niet alleen over de krachtige en lichte Shimano Steps E5000 middenmotor, maar ook over een 11,6 Ah accu.

Jury

De Vienna Comfort MDS van Stella scoorde hoge punten bij de jury en maakte indruk vanwege de prettige ondersteuning, fraaie afwerking en stabiliteit van de fiets. De ANWB-leden hebben tijdens de testdag verschillende e-bikes getest in een speciaal uitgezet parcours. Het parcours bevat onder andere een beklimming en een remtest. Deze e-bike heeft het er dus goed vanaf gebracht. Nog een extra leuk detail: de bike is gunstig geprijsd. Check hier meer info over de e-bike.

Reageer op artikel:
Deze e-bike komt als topper uit de test van de ANWB
Sluiten