Dit zijn de duurste en goedkoopste huizen in ‘t Gooi

We zijn allemaal wel bekend met het Gooi. Het Gooi is een landstreek in Noord-Holland. Deze landstreek staat ook wel bekend als een van de duurste wijken in Nederland. Het duurste dorp in Nederland is Blaricum, ook gelegen in ‘t Gooi. Desalniettemin staan hier natuurlijk wel hele mooie grote huizen die vaak bewoond worden door bekende Nederlanders. Denk dan bijvoorbeeld aan Linda de Mol, of John de Mol. Echter wordt er door buitenstaanders ook vaak gedacht dat ’t Gooi een ontzettend exclusieve buurt is waar alleen maar ontzettend dure huizen staan, dat is niet waar. In ’t Gooi bevinden zich ook huizen die een stuk betaalbaarder zijn. Wij zetten voor jou de duurste en goedkoopste huizen in ’t Gooi op een rijtje.

Goedkoopste huizen

Een van de goedkoopste huizen die zich in ’t Gooi bevindt zich in de Wibautlaan in Baarn. Het huis heeft een vraagprijs van ongeveer 327.500 euro. Het heeft een oppervlakte van 87m2 en wordt ook wel gezien als een door normaal rijtjes huis. Het huis bevat wel een leuke tuin met balkon en vier slaapkamers. Volgens de makelaar ligt de prijs van de woning iets lager dan het potentieel. Dit komt omdat de binnenkant van de woning nog tamelijk oud is en er veel geklust moet worden in het huis. Ben je benieuwd hoe deze woning eruit ziet? Kijk dan op Funda voor de foto’s en details.

Vervolgens gaan we door naar een woning in Hilversum op de Crocusstraat. Dit huis bevindt zich ook in ’t Gooi en heeft een vraagprijs van 300.000 euro. De woning heeft een oppervlakte van 83m2 en bevat 2 slaapkamers. De woning heeft een relatief kleine keuken, maar oogt verder wel ruimtelijk. De binnenkant van het huis ziet er goed uit. Een moderne badkamer en ook nog eens een energiezuinig huis.

Ten slotte het goedkoopste huis in ’t Gooi: De goedkoopste woning in ’t Gooi bevindt zich ook in Hilversum. Het huis heeft een oppervlakte van 70m2 en twee slaapkamers. De vraagprijs voor dit huis ligt op ongeveer 289.500 euro. Daarbij is de woning voorzien van een laminaatvloer, keuken met hoekopstelling en een moderne badkamer. Een mooi huis voor een klein gezin.

Uit de bovenstaande huizen is duidelijk gebleken dat de huizenprijzen in ’t Gooi niet alleen maar torenhoog zijn. Er zijn dus ook huizen die goedkoper zijn en zelf onder de gemiddelde huizenprijs vallen.

Duurste huizen

Wellicht het stukje waar je het meest geïnteresseerd in bent. Welke huizen in ’t Gooi hebben momenteel een van de hoogste waardes. Dit zijn de huizen die maximaal uitpakken in ruimtes, maar ook in oppervlakte. Deze huizen zijn vaak ontworpen door architecten die bekend zijn met het bouwen van dit soort luxe huizen, zoals bijvoorbeeld STATE Architect.

Als eerste een villa gelegen in het plekje Laren. We spreken nu niet meer van huizen maar van villa’s. De woning is deel van een dubbele villa en heeft een oppervlakte van maar liefst 274m2. Het volledige stuk grond is maar liefst 2.190m2 groot. De vraagprijs is daarom 1.650.000 euro. Het huis bevat vier slaapkamers. In de tuin bevindt zich ook nog een gastenverblijf, poolhouse en natuurlijk een zwembad.

Nog een van de duurste huizen in ’t Gooi staat in Blaricum. Is geen verassing sinds Blaricum de meeste dure huizen heeft in ’t Gooi. Deze woning bestaat al meer dan 100 jaar en is voorzien van een badkamer met stoomcabine en een slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers. Daarbij heeft de villa ook nog een wijnkelder en heeft het meerdere terrassen op het terrein. De vraagprijs voor deze woning ligt op 1.675.00 euro.

Ten slotte het duurste huis in ’t Gooi. De duurste woning in ’t Gooi is gelegen in Nederhorst den Berg. Een heeft een vraagprijs van maar liefst 2.800.000. De villa is gelegen aan het water, waardoor je dus geen zwembad meer nodig hebt. Verder heeft de villa een oppervlakte van 1.140 m2. Met 4 slaapkamers  en 2 badkamers is dit een enorm luxe woning. Ook deze woning is te bekijken op de website van Funda.

Reageer op artikel:
Dit zijn de duurste en goedkoopste huizen in ‘t Gooi
Sluiten