Duitser wil altijd naar zijn geliefde Porsche 911 kunnen gluren en bouwt unieke garage

Redactie 4 mrt 2017 Machines

De liefde tussen een man en zijn auto is een band die buitengewoon lastig te beschrijven is. Deze gloeiende connectie heeft een mysterieuze lading die meestal dieper gaat dan welke andere vorm van liefde. Een auto is ook een stuk makkelijker dan een vrouw: de auto is allang blij als er aandacht aan wordt besteed, de manier waarop en hoe vaak maakt niet uit.

Andreas Kümmel uit Duitsland heeft duidelijk een bijzondere band met zijn Porsche 911 Speedster uit 1989, dat is niet moeilijk te begrijpen aangezien dit een heerlijke oldtimer is. Andreas is zo dol op zijn wagentje dat hij er een speciale garage voor liet ontwerpen door een architect zodat hij altijd naar zijn geliefde kan kijken!

De architect begreep het meteen en ontwierp in de achtertuin van Andreas een glazen garage die helemaal is ingericht op het formaat van de Porsche. Het licht in de ruimte is zo gemonteerd dat er geen schaduwen vallen over de auto en je dus nooit een minder mooie blik op de auto kan werpen!

Het blijkt dat de vader van Andreas groot fan was van de 911 Speedster, de liefde voor de auto is dus met de paplepel ingegoten. De Duitser heeft ook nagedacht over mogelijke inbrekers die het op z’n Porsche hebben gemunt. Hij heeft geen kuil gegraven om de oldtimer in te verstoppen, maar de garage is wel voorzien van een lamellensysteem waarmee de auto onzichtbaar wordt voor de buitenwereld. Ook handig als Andreas even alleen wil zijn met zijn grote liefde.

Autoblog

Reageer op artikel:
Duitser wil altijd naar zijn geliefde Porsche 911 kunnen gluren en bouwt unieke garage
Sluiten