Dude vermoord door vriend vanwege discussie over Messi en Ronaldo

redactie 7 mrt 2016 Entertainment

Voetbalfans gaan soms nogal ver in het verdedigen van hun clubkleuren. Een clubhuis in brand steken, elkaar gezicht verbouwen of met een stuk vuurwerk gaan overgooien. Ja, het gaat er vaak niet al te gezellig aan toe. We hebben onderhand de meeste gekke dingen voorbij zien komen, maar toch viel onze mond open toen we dit hoorden. Een discussie over wie de beste voetballer ter wereld is werd een man namelijk fataal.

Tijdens het verjaardagsfeest van de 34-jarige Durumchukwa uit Nigeria liep de discussie helemaal uit de hand. Samen met een paar vrienden was hij afgereisd naar Bombay om daar eens even flink de bloemetjes buiten te zetten. Het bier vloeide rijkelijk en zoals in de meeste vriendengroepen was voetbal gespreksonderwerp nummer één. Toen ze aankwamen bij het onderwerp wie nu eigenlijk de beste speler ter wereld is liep het volledig uit de hand.

De 22-jarige Nwambu Chukwuma was het niet eens met de jarige job en wilde dat even duidelijk maken. Durumchukwa was niet zo blij met zijn vriend en besloot een glas naar zijn hoofd te gooien om duidelijk te maken dat hij even zijn bek moest houden. Nwambu wist het glas te ontwijken die vervolgens kapot sloeg tegen de muur. Daarna sloegen alle stoppen door bij de 22-jarige feestganger. Hij pakte een stuk glas van de grond en zette deze in de keel van het feestvarken.

Wij weten als geen ander dat voetbaldiscussies behoorlijk heftig kunnen zijn, maar dit gaat wel heel ver. Inspecteur Kiran Kabadi was de man die dit bijzondere voorval moest gaan onderzoeken. In een gesprek met de Hindustan Times liet hij weten dat Durumchukwa de discussie niet meer kan navertellen. Het is trouwens niet bekend wie er voor Messi en wie er voor Ronaldo was.

Reageer op artikel:
Dude vermoord door vriend vanwege discussie over Messi en Ronaldo
Sluiten