Dude stort 500 euro en wint jackpot van 511.000 euro met online spel

redactie 29 jan 2016 Gokken

Pfoe, het zal je maar overkomen. Stort je 500 euro op je account waarmee je zo af en toe een gokje waagt. Win je opeens een pot van 511.000 euro. Het overkwam een 26-jarige Schot onlangs. Dat alles met het nieuwe spel Koi Princess van NetEnt.

Voor degenen die geen idee hebben. Koi Princess is een slot wat random bonuses geeft. Als je drie draaksymbolen hebt dan kom je in het echte bonusspel, wat weer vijf verschillende opties heeft. Alle draait om de bonus games. Ga je daar lekker, dan ga je overal lekker. Hier kun je het zelf voor helemaal gratis uitproberen.

Deze fortuinlijke boy speelde met een bet size van 20 euro per druk op de knop. Eenmaal bezig ging het in het begin nog een beetje op en neer. Hij won wat, hij verloor wat. Maar opeens waren de Koi Princess-goden hem goed gezind. Al snel pakte hij 10K, na zevens spins stond hij al op 25k en hij sloot ‘m af bij 198k.

Lekker zou je denken, maar deze kerel speelde nog effe verder, scoorde drie draak symbolen en het bonusspel Sure Win. Zo stoomde hij door naar een winst van 511k. Nice! Zelf rijk worden? Probeer het hier zelf uit!

Reageer op artikel:
Dude stort 500 euro en wint jackpot van 511.000 euro met online spel
Sluiten