Dude komt er na 100 kilometer achter dat hij zijn vrouw bij het tankstation heeft laten staan

Vrouwen hebben het talent om compleet door het lint te gaan om iets kleins. Je vergeet je onderbroek in de wasmand te gooien of het is je niet opgevallen dat ze naar de kapper is geweest en je kan een leuke avond vergeten. Het is dus niet moeilijk om een vrouw boos te maken, maar in sommige gevallen kunnen we wel begrip opbrengen. Neem bijvoorbeeld deze Argentijnse dame die, per ongeluk oepsie, door haar man werd achtergelaten bij het tankstation.

Het echtpaar was samen met hun 14-jarige zoon op familiebezoek geweest in buurland Brazilië. Op de lange terugweg besloot de echtgenoot nog even voor de grens de tank vol te gooien en naar de wc te gaan. Na de korte stop reed hij gewoon weer verder met de gedachte dat zijn vrouw nog steeds lag te slapen op de achterbank. Helaas was dat niet het geval, want ze was wakker geworden en besloot toen even haar benen te gaan strekken.

Toen ze terugliep naar de parkeerplaats kwam ze erachter dat haar man en zoon er al vandoor waren. Door het slechte telefoonnetwerk kon de vrouw haar vergeetachtige man niet bereiken en moest dus wachten tot hij er zelf achter kwam. Een uur later en 100 kilometer verder keek de man pas een keer achterom en zag dat de achterbank leeg was. Volgens het personeel van het tankstation was de vrouw niet bepaald blij met haar man en trapte ze een paar keer flink tegen de auto toen hij haar alsnog kwam ophalen. Dat is vast nog een gezellig ritje naar huis zijn geweest.

Reageer op artikel:
Dude komt er na 100 kilometer achter dat hij zijn vrouw bij het tankstation heeft laten staan
Sluiten