Ducati verrast Rico Verhoeven met zijn nieuwe motor

Kickboksen en motoren, twee werelden waar wij mannen erg fan zijn. Ducati had een verrassinkje in petto voor wereldkampioen Rico Verhoeven. De levering van zijn nieuwe motor zorgde voor verbazing op het gezicht van Rico. Laten we even een kijkje nemen bij deze nieuwe, spectaculaire motor!

We kennen Ducati allemaal als één van de meeste populaire motormerken van de wereld. En Rico kennen we allemaal als ‘The King of Kickboxing’. Niet alleen wij, maar ook de zwaargewicht kampioen houdt ook van een mooie motor in de garage. De Diavel V4 is een prachtmotor die menig man wel zou willen hebben.

Verrassing

Rico Verhoeven werd verrast door Ducati. Bij de onthulling van De Diavel V4 zag Rico iets wat hij niet had verwacht. Ducati had speciaal voor hem de motor gewrapt in zijn favoriete kleur, namelijk dezelfde kleurstelling als zijn McLaren 720S Spider. Rico was overdonderd. “ De afgelopen jaren heb ik een geweldige samenwerking met Ducati Benelux, maar dat ze de motor deze keer hebben gecustomized zonder mijn weten in één van de mooiste kleuren de ik ken, maakt mij een trotse Friend of the Brand, thanks guys !”, vertelt de wereldkampioen kickboksen.

Ducati: De Diavel V4

De motor die Rico heeft aangeschaft, is een Diavel V4. De motor is met een 1.158cc V4 Granturismo motorblok een krachtig apparaat. Met 168pk is het echt een powerhouse. Verder is de motor van alle markten thuis, denk aan LED-verlichting, opvallende velgen en diverse Ducati Performance accessoires. Maar die kleur die Rico erbij heeft gekregen, is wel abnormaal. Zo’n motor willen we allemaal wel in onze garage hebben staan. Heeft onze Rico toch maar weer goed voor elkaar!

Wil jij nou zelf ook de motor aanschaffen? De Diavel V4 is te koop vanaf zo’n 32.290 euro in ons kikkerlandje! Dan heb je écht een beest in je garage staan!

Reageer op artikel:
Ducati verrast Rico Verhoeven met zijn nieuwe motor
Sluiten