Ducati bundelt de krachten met Lamborghini en komt met dikke Streetfighter V4

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee natuurlijk is dat het niet. Het is de fucking nieuwe superbike van Ducati in samenwerking met Lamborghini. De stoerste papa en mama van de motor- & autowereld hebben weer een mooie nakomeling neergezet met de Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Edition als resultaat. Dikkie dik!

‘’Een motorfiets die perfect de waarden van stijl, sportiviteit en exclusiviteit belichaamt die de twee merken delen, met een perfecte combinatie van technologie, prestaties en design,’’ aldus de makers van de motor over hun nieuwe mechanische liefdesbaby.

Model

De naked bike is geïnspireerd op de Lamborghini Huracán STO (Super Trofeo homologated). Dat is bijvoorbeeld te zien als je naar de kleuren van de motor kijkt. De kleuren ‘Citrea green’ en ‘Dac Orange’ zie je namelijk ook terug bij zijn grote broer. Verder zien de echte kenners onder ons natuurlijk meteen dat de motor van dit beest hetzelfde is als die van de Panigale V4. De cilinderinhoud van het Desmosedici-motorblok is 1.103 cc en de motor heeft een vermogen van maar liefst 208 pk. Met een droog gewicht van slechts 197,5 kg kun je wel raden dat je deze met leren handschoentjes moet aanpakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝔻𝕦𝕔𝕒𝕥𝕚 𝕊𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥𝕖𝕣 𝕍4 (@ducati_streetfighter_v4)

Oplage van Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

De oplage van deze beauty is alleen wel beperkt. Er worden in totaal 630 exemplaren gemaakt, waarvan er 63 zijn gereserveerd voor eigenaren van de Huracán STO of andere eigenaren van Lamborghini. Voor de 63 uitverkorenen is het zelf mogelijk hun schatje te customizen voor het geval ze hem nog niet uniek genoeg vinden. De kosten van deze geoliede machine? De verkoopprijs begint vanaf 68.000 euro. Willen de gelukkige eigenaren van dit nieuwe model helemaal het baasje zijn en hun look compleet maken? Dan is het ook nog mogelijk hun collectie uit te bereiden met de bijpassende kledinglijn. Kun jij ‘m in stijl bij de meneren van de valet parking afleveren.

Reageer op artikel:
Ducati bundelt de krachten met Lamborghini en komt met dikke Streetfighter V4
Sluiten