Drugssmokkelaars met het hart op de juiste plaats

redactie 7 Oct 2019 Entertainment

Drugssmokkelaars zijn ook maar mensen, dat kunnen we na het zien van dit nieuws wel bevestigen. In het filmpje hieronder is een heftige achtervolging gaande voor de kust van Málaga. De politie achtervolgt met man en macht een gang van vier drugsmokkelaars over het water. De twee betrokken boten klappen op elkaar en wat er daarna gebeurt houd je niet voor mogelijk.

Bam

De Spaanse politie maakt een gewaagde manoeuvre om de criminelen tot stoppen te brengen. Het resulteert in een harde botsing, met als verliezende partij de popo’s. Drie agenten vliegen de boot uit. Maar na de botsing van de twee boten gebeurt er iets heel geks. De drugssmokkelaars helpen – onder druk van een politiehelikopter – de gecrashte agenten uit het water. Wat een heldendaad, of niet? Het boeide de politie niet heel erg en zij sloegen de mannen direct in de boeien. Mission accomplished!

Na de actie vonden de autoriteiten 80 bundels aan hasj. Dat is ruim 30.000 kilo aan softdrugs, dobberend langs de Costa del Sol. Het waren dus geen kleine spelers. Het viertal moet binnenkort terechtstaan voor hun criminele daden. Hopelijk voor hen kent de rechter een beetje genade.

Reageer op artikel:
Drugssmokkelaars met het hart op de juiste plaats
Sluiten