Dit droomhuis heeft een snackmuur in de keuken

Op zoek naar een woning in de omgeving van Tilburg en ben je een fervent snackliefhebber? Dan staat jouw droomhuis in Riel, een dorpje vlakbij Goirle. In de keuken zit immers een snackmuur ingebouwd. 

In Amerikaanse stijl

De snackmuur is door de huidige eigenaren ingebouwd en werkt zoals ouderwets. Met een muntje trek je jouw favoriete snack uit de muur en er is meer dan genoeg ruimte. De toekomstige kopers van de Rielse villa hebben genoeg plek voor 24 snacks verdeeld over drie rijen met daarboven de teksten hamburger, kipcorn en gehaktstaaf. Perfect voor tijdens een feestje dus. Het huis is ook gemaakt in een Amerikaanse stijl, er is dus veel gebruikgemaakt van staal.

Foto: Rentmeester Makelaardij

Niet voor sloebers

Verder wordt de woning door Funda beschreven als een ‘stoere villa onder eigentijdse architectuur’. Het huis is duurzaam afgewerkt en de woning voldoet volledig aan de huidige energienormen. Er is vloerverwarming en vloerkoeling in het huis en er zijn ook vier slaapkamers en twee badkamers in de villa. Het totale woonoppervlakte bedraagt ca. 181 m² en het hele perceel is maar liefst rond de 1.525 m². Voor al dit moois ben je wel een torenhoog bedrag kwijt: 1.365.000 euro. 

Foto: Rentmeester Makelaardij

Uitzicht op uitgestrekte weilanden

Ook woon je vrij afgelegen, zo is op foto’s te zien dat je uitkijkt op uitgestrekte weilanden. Hierdoor beleef je het dorpsgevoel, zeker omdat Riel maar ongeveer 3.000 inwoners heeft. Toch ben je met de auto binnen een kwartier in Tilburg en in minder dan een halfuur in Breda waardoor je het beste van beide werelden hebt. Je kunt ook zelf eten verbouwen want er groeien meerdere fruitbomen op het terrein.

Foto: Rentmeester Makelaardij

 

Reageer op artikel:
Dit droomhuis heeft een snackmuur in de keuken
Sluiten