Met de DroneGun haal je drones uit de lucht alsof het niets is

Redactie 10 feb 2018 Entertainment

Ooit gehoord van de dronepolitie? Wij niet, maar wat we wel weten is dat dit wapen nog wel eens handig kan zijn voor de toekomstige dronecops. Zo haal je vliegensvlug drones naar de grond met de DroneGun en je tegenstander doet er niets aan.

Op vakantie in het heerlijke Afrika. Savannetochten zijn niets voor jou, jij wilt de wilde leeuwen natuurlijk zelf spotten met je drone. Nu bereik je een natuurreservaat waar verboden te vliegen is met drones. Achja, wat kan er mis gaan? Je start je nieuwste snufje en het stijgt een aantal meters de blauwe hemel in. Je kijkt mee op je scherm en ziet een aantal leeuwen loeren op hun nieuwst prooi. Opeens gaat je scherm gek doen en je besturing werkt niet meer naar behoren. Huh? Dan heb je dus te maken met de DroneGun MK2.

Met dit nieuwe snufje van DroneShield, kun je vijandige drones uit de lucht halen. Via een infraroodsignaal haal je de vliegende camera langzaam naar beneden. Je schiet het ding niet uit de lucht, maar in een straal naar het oppervlak.

DroneGun
Foto: DroneShield

Even los van wat ie kan, jongens wat ziet dat wapen er ziek uit zeg. Het is net een RPG uit de toekomst. Het lijkt ons wel lachen om tijdens een droneshow dit wapen te gebruiken. Gewoon om even te jennen. Pas dan wel op dat je niet gesnapt wordt.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Met de DroneGun haal je drones uit de lucht alsof het niets is
Sluiten