Hier is de trailer van de gloednieuwe docu over F1: ‘Formula 1: Drive to Survive’

redactie 20 Feb 2019 Entertainment

Formule 1-fanaten opgelet. Haal die agenda tevoorschijn, want er volgt een hele belangrijke datum. Eéntje die je absoluut niet wil missen. Vorige week schreven we al even kort over de teaser, maar sinds vandaag weten we meer. Op 8 maart zal namelijk de gloednieuwe documentaire over de mooiste sport van het hele universum verschijnen. Formula 1: Drive to Survive.

De documentaire zal in tien delen op de populaire streamingdienst Netflix worden geslingerd. De makers noemen de serie ‘exclusief en onthullend’. Zo kom je bijvoorbeeld meer te weten over de families, de racing teams en natuurlijk de sterren van het circuit zelf. In de teaser zagen we erg veel van onze Max, maar in de officiële trailer komt hij nauwelijks voor. We gaan er maar vanuit dat hij tijdens de docuserie weer genoeg aandacht krijgt.

Trailer Formula 1: Drive to Survive

Als de uiteindelijke docuserie net zo goed de aandacht weet vast te houden als de trailer dat doet, dan belooft het heel wat te worden. Eén ding is zeker: op 8 maart plannen we geen afspraken in. We claimen de bank, want we zijn racendbenieuwd naar deze serie. Staat er racend? Oh sorry, razend natuurlijk.

Reageer op artikel:
Hier is de trailer van de gloednieuwe docu over F1: ‘Formula 1: Drive to Survive’
Sluiten