Lekker dobberen en film kijken? De Drijf-in Cinema komt in augustus naar Amsterdam

Redactie 4 Jul 2019 Entertainment

Varen en films kijken, het behoort tot de meest relaxte activiteiten die we ons kunnen voorstellen. Maar wat nou als je die twee combineert? Ja hé. Je voelt ‘m ook. Goed nieuws, want dan moet je op 9 en 10 augustus bij de Drijf-in Cinema zijn op de NDSM-werf in Amsterdam!

Na afgelopen zomer een succesvolle eerste editie te hebben georganiseerd, komt er deze zomer een vervolg. Dus begin je vrienden (met een boot) maar alvast warm te maken, dit is iets waar je bij wil zijn.

Eerst lekker een rondje door de grachten varen met het zonnetje op je bolletje en een biertje in de hand, daarna lekker onderuit gezakt een filmpje kijken terwijl je in je sloep in het water dobbert. Popcorn erbij en je avond is compleet. Je bent natuurlijk helemaal de man als je een meisje als verrassing meeneemt op date. De bonificatiepunten voor de originaliteitsprijs kunnen je dan in elk geval niet meer ontgaan. Maar met een paar matties is het natuurlijk ook hartstikke gezellig.

Foto: Marlise Steeman

Topfilms

Je kunt kiezen voor vrijdag 9 of zaterdag 10 augustus. Op beide dagen draaien twee films die een band hebben met Amsterdam. Op vrijdag zal de classic Amsterdamned op het witte scherm worden vertoond. De film waarbij een duikende seriemoordenaar de grachten van onze hoofdstad onveilig maakt. Blijft goed. Mocht je liever naar een modernere film kijken, dan moet je voor zaterdag gaan wanneer The Hitman’s Bodyguard zal draaien. Een komische actiefilm met sterren als Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Gary Oldman die zich grotendeels afspeelt in Amsterdam, met onder meer een spectaculaire achtervolging over de grachtengordel.

Locatie

Het Drijf-in festijn wordt gehouden op Dok 1, pal naast de kraan op de NDSM-werf. De kosten bedragen €90 voor je boot (inclusief 6 personen, dus 15 pp). Als je met je zeilschip of jacht groter dan 10 meter voor anker willen gaan dan is dat helemaal prima, maar moet je even de organisatie mailen. Bij zijn is meemaken. Hier kun je tickets bestellen!

Reageer op artikel:
Lekker dobberen en film kijken? De Drijf-in Cinema komt in augustus naar Amsterdam
Sluiten