Deze drie mannen vertellen hoe het is om getrouwd te zijn met een OnlyFans model

De comments van elke TikTokker of Insta-influencer die daarnaast knaken pakt met OnlyFans staan er vol mee: ‘zo ga je nooit een man krijgen’, ‘niemand wil een afgelikte boterham’. Beetje kort door de bocht, jij bent ook meer dan enkel en alleen verzekeringsspecialist of stratenmaker (niet dat we het zelf heel chill zouden vinden). Goed, laten we die discussie nu niet aangaan. We gaan even focussen op mannen die wél samen is met een OnlyFans model. Hoe is dat nou? VICE wist wat mensen te vinden die daar best even over wilden vertellen.

Er zijn wat duidelijke voordelen, maar uiteraard ook genoeg nadelen. Veel van de mannen die VICE sprak gaven aan dat de internet-carrière van hun vrouw ze juist dichter bij elkaar bracht, elke keuze wordt samen open besproken. Daarnaast weet je meteen wat ze fijn vindt als er een nieuwe partner voor een scene in beeld komt én verdient ze waarschijnlijk flink wat knaken. Vierde voordeel is dat ze er waarschijnlijk ook nog eens verdomd goed uitziet als mensen bereid zijn er voor te betalen.

De partner van een OnlyFans model

De ene mening blijkt wat doordachter dan de ander. Jordan, de man van Evie Euphoric, wilde graag een huis kopen. Flink lastig in deze tijd. Als je niet in een kledingkast in Waddinxveen-zuid wilt wonen kan een OnlyFans pagina daar wel bij helpen.

Jack, de man van Ashley Carter, was niet per se bezig met de huizenmarkt. “Ik heb er helemaal geen problemen mee. Ze heeft grote borsten, een dikke kont en een zandloper-figuur, ik wist dus wel dat ze goed ontvangen zou worden.” Tja, zo kan het ook.

Er is dan zelfs nog een overtreffende trap, die trap heet Zac. Hij is de gelukkige wederhelft van Emmy Rosa, die hij zelf aankondigde een OnlyFans avontuur te starten.

De vrouw van Zac, Emmy Rosa:

De voordelen

Alle drie de mannen zeggen dat het een positieve werking op hun leven in de slaapkamer heeft gehad. Zac zegt dat ze toch al redelijk avontuurlijk waren, het enige verschil is dat ze er nu knaken mee pakken. Vincent zegt dat ‘ie af en toe toch wel een beetje jaloers is als er een jongeman op de set verschijnt om een filmpje met zijn vrouw te maken. Toch is hij er blij mee, de nieuwe ervaringen die ze met die mannen opdoet gaat hij vervolgens zelf ook uitproberen. De andere twee mannen zijn het daarmee eens: het lijdt tot meer openheid en hele ontdekkingstochten.

Jack heeft al helemaal de jackpot gewonnen, zijn vrouw is door haar online-avontuur voor het eerst met andere vrouwen gaan experimenteren en het lijkt er op dat hij hier binnenkort in mee mag gaan delen: de befaamde tricycle.

Samenwerken

Iets wat we niet hadden verwacht is dat alle drie de mannen actief meewerken aan de producties. Sterker nog, ze zijn allemaal gestopt met hun ‘echte’ werk. Ze doen het licht, camerawerk, en af en toe werken ze ook voor de camera mee. Tja, als je er tegen kan klinkt het eigenlijk wel als een goed leven. Knaken, vrijheid en een verbeterd seksleven. Het is bijna irritant of jammer dat we het tóch niet zouden trekken. Wij zitten morgen gewoon weer op kantoor.

Reageer op artikel:
Deze drie mannen vertellen hoe het is om getrouwd te zijn met een OnlyFans model
Sluiten