Drie kledingstukken die elke man in zijn garderobe moet hebben

Elke man wil er verzorgd en stijlvol uitzien. We moeten meer ons best doen dan ooit te voren. Dat vergt elke keer weer een hoop aandacht en keuzestress. Alleen wat zijn nou de juiste kledingstukken waardoor jij straks niet meer gaat twijfelen? Om dat probleem op te lossen hebben wij er drie uitgekozen die jij sowieso in jouw kledingkast moet hebben.

Jeans

Ja, makker goede jeans zijn extreem belangrijk. De vrouwtjes vinden niks aantrekkelijker dan een man die zich goed kan kleden en daar hoort een goed broekje ook bij. We willen natuurlijk wel een jeans van goede kwaliteit, dus dan zal je wel wat moeten investeren. Alleen dan heb je wel gelijk iets waar je jaren mee vooruit kan. Dan heb je nu effe mazzel, want je kan nu bij Hugo Boss herenmode sale jouw gewenste jeans aanschaffen.

hugo boss jeans
Foto: bosmenshop.nl

Overhemd

Zeker voor een feestje moet jij er piekfijn uit zien. Niks is dan beter dan een goede overhemd, die elke man kan rocken. Alleen het is wel van groot belang dat je een overhemd uit kiest die goed bij je past. Om jou effe de goede richting in te sturen, kan je bij Gant kleding online kopen. Dan heb je gegarandeerd de juiste look, waardoor jij de absolute stijlicoon bent van jouw vriendengroep.

overhemd
Foto: bosmenshop.nl

Trui

Als jij je iets informeler wilt kleden, aangezien je dat bloesje ondertussen ook wel zat bent, is een trui een prima optie. Het kan zelfs heel stijlvol zijn, zolang je het maar op de juiste manier draagt. Met een goede jeans en paar goede schoenen eronder is het zelfs een mogelijkheid voor een feestje. Een wijde trui is een absolute no go voor de stijlvolle look. Het gaat erom dat de details goed zijn en dat betekent dat een trui niet te wijd, maar ook niet te strak moet zitten.

trui
Foto: bosmenshop.nl

 

Reageer op artikel:
Drie kledingstukken die elke man in zijn garderobe moet hebben
Sluiten